
Obuoliniai keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 vienetas | obuoliai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti pieną. Toliau maišant pilti miltus. Viską išmaišius įdėti cinamono ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Laikas priklauso nuo formelės. Mano labai mažos formelės, todėl kepa trumpiau. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spurgos su meile ir varške
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Pikantiški pyragėliai
-
Zefyrai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Morengai su šokoladu
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Papajaus pyragėliai
-
Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Spurgos
-
Morkų keksiukai
-
Spurgos su vyšniomis
Obuoliniai keksiukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti pieną. Toliau maišant pilti miltus. Viską išmaišius įdėti cinamono ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Laikas priklauso nuo formelės. Mano labai mažos formelės, todėl kepa trumpiau. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...