Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir pipilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.
Daniški dešrelių rageliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | miltai (kvietiniai) |
35 gramai | mielės |
50 gramų | margarinas |
1 stiklinė | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
8 vienetai | dešrelės (hotdoginės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziški pyragėliai "Canneles"
- Šokoladiniai keksiukai
- Riešutinis pyragas
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
- Greitas sausaininis pyragas
- Sluoksniuotos tešlos rageliai
- Aguoninės formelės
- Pusryčių keksiukai
- Mini canelles
- Papajaus pyragėliai
- Paprastas obuolių pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Desertas "Skanumėlis"
- Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Napoleono pyragaičiai
- Šokoladainis
- Šokoladinė suflė
- Aguonų vyniotinukai
Daniški dešrelių rageliai
Komentarai:
409
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Miltai, kvietiniai,
400 gramų -
Mielės,
35 gramai -
Margarinas,
50 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Dešrelės, hotdoginės,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir pipilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...