Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir pipilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.

Daniški dešrelių rageliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | miltai (kvietiniai) |
35 gramai | mielės |
50 gramų | margarinas |
1 stiklinė | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
8 vienetai | dešrelės (hotdoginės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margi keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Trupiniuotis
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Keksiukai su krabų lazdelėmis
-
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
-
Kriaušių desertai
-
Kivi keksiukai
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
-
Šokoladinė suflė
-
Pyragėliai einant į svečius
-
Žaliosios arbatos keksiukai
-
Avietiniai keksiukai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Pyragėliai su vaisiais
-
Pikantiški pyragėliai
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
Daniški dešrelių rageliai
Komentarai:
409
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Miltai, kvietiniai,
400 gramų -
Mielės,
35 gramai -
Margarinas,
50 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Dešrelės, hotdoginės,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir pipilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...