Kiaušinius sumušti į dubenį ir supilti cukrų. Viską suplakti mikseriu.
Tada nugesinti grietinėje sodą ir supilti į masę, ir vėl suplakti.
Tada supilti vandenį ir miltus. Vėl viską išplakti.
Supilti aguonas viską išplakti ir supilti į skardą. Piragui iškepus užbarstyti cukraus pudra.
Kepti 30 minučių 180 C laipsnių temperatūroje.
SKANAUS
Pyragas aguonėlė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
0.5 stiklinės | vanduo |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aguonų |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kriziniai keksiukai
- Mini čeburekai
- Obuoliai skarelėse
- Šokoladinis pyragėlis per 3 minutes
- Pyragėliai su vaisiais
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
- Šokoladinė suflė
- Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
- Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
- Larisos kalėdinis pyragaitis
- Morkų keksiukai
- Imbieriniai keksiukai
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Obuolinės kišenėlės
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
- Mikro keksiukai
- Pyragėliai su slyvomis
- Pynutės su sezamo sėklomis
- Mėsos ir sūrio pyragėliai
Pyragas aguonėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Aguonos,
0.5 stiklinės - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius sumušti į dubenį ir supilti cukrų. Viską suplakti mikseriu.
Tada nugesinti grietinėje sodą ir supilti į masę, ir vėl suplakti.
Tada supilti vandenį ir miltus. Vėl viską išplakti.
Supilti aguonas viską išplakti ir supilti į skardą. Piragui iškepus užbarstyti cukraus pudra.
Kepti 30 minučių 180 C laipsnių temperatūroje.
SKANAUS
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...