Kiaušinius sumušti į dubenį ir supilti cukrų. Viską suplakti mikseriu.
Tada nugesinti grietinėje sodą ir supilti į masę, ir vėl suplakti.
Tada supilti vandenį ir miltus. Vėl viską išplakti.
Supilti aguonas viską išplakti ir supilti į skardą. Piragui iškepus užbarstyti cukraus pudra.
Kepti 30 minučių 180 C laipsnių temperatūroje.
SKANAUS
Pyragas aguonėlė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 1 stiklinė | grietinė |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda |
| 0.5 stiklinės | vanduo |
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | aguonų |
| šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Papajaus pyragėliai
-
Žagarėliai
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Pyragėliai su sūriu
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
-
Mėsos ir sūrio pyragėliai
-
Spurgytės su kremu
-
Pusryčių keksiukai
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Morenginiai pyragėliai su kremu
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Kriziniai keksiukai
-
Imbieriniai keksiukai
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Kriaušių desertai
-
Alinos keksiukai
-
Bananai tešloje
Pyragas aguonėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Aguonos,
0.5 stiklinės - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius sumušti į dubenį ir supilti cukrų. Viską suplakti mikseriu.
Tada nugesinti grietinėje sodą ir supilti į masę, ir vėl suplakti.
Tada supilti vandenį ir miltus. Vėl viską išplakti.
Supilti aguonas viską išplakti ir supilti į skardą. Piragui iškepus užbarstyti cukraus pudra.
Kepti 30 minučių 180 C laipsnių temperatūroje.
SKANAUS
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
