
Papajaus pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | tešla (sluoksniuta) |
100 gramų | špinatai (šaldyti malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | sezamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
špinatus atšildome ir sumaišome su varške, grietine ir prieskoniais. Kiaušinio baltymą atskiriame nuo trynio ir išplakame. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir supjaustome norimo dydžio kvadratais. šepetėliu baltymą tepame ant sluoksniuotos tešlos kvadratėlių, dedame po maždaug šaukštelį špinatų ir varškės masės, lenkiame sluoksniuotos tešlos kvadratėlius taip, kad pasidarytų trikampiai ir užspaudžiame kraštus. Prisigaminus tokių pyragėlių dedame juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Jeigu liko kiaušinio baltymo, tai sumaišome su tryniu, jeigu neliko, tuomet vienu tryniu aptepame pyragėlius ir pabarstome sezamo sėklomis. Kepame apie 25 - 30 minučių 180 0C, kol gražiai aprus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziški rageliai su migdolais
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Tobulosios mielinės spurgos
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
-
Bandelės su cinamonu
-
Spurgytės su kremu
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Daniški pyragėliai
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Pyragėliai su baravykais
-
Obuoliniai keksiukai
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Suktukai su varške
-
„Torketti“
-
Mikro keksiukai
-
Bulvinės bandelės
-
Meduoliukai
-
Pyragėliai su saliamiu
-
Lazdelės su sūriu
Papajaus pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuta,
1 vienetas -
Špinatai, šaldyti malti,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Varškė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sezamas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
špinatus atšildome ir sumaišome su varške, grietine ir prieskoniais. Kiaušinio baltymą atskiriame nuo trynio ir išplakame. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir supjaustome norimo dydžio kvadratais. šepetėliu baltymą tepame ant sluoksniuotos tešlos kvadratėlių, dedame po maždaug šaukštelį špinatų ir varškės masės, lenkiame sluoksniuotos tešlos kvadratėlius taip, kad pasidarytų trikampiai ir užspaudžiame kraštus. Prisigaminus tokių pyragėlių dedame juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Jeigu liko kiaušinio baltymo, tai sumaišome su tryniu, jeigu neliko, tuomet vienu tryniu aptepame pyragėlius ir pabarstome sezamo sėklomis. Kepame apie 25 - 30 minučių 180 0C, kol gražiai aprus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...