
šiek tiek | druska |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
300 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | margarinas |
4 valgomieji šaukštai | vanduo |
Įdarui svogūną susmulkinti ir apkepti aliejuje. Apkeptus svogūnus sudėti į maltą mėsą, paskaninti druska, pipirais, suberti džiūvėsėlius, įmušti kiaušinį ir sumaišyti. Sūrį supjaustyti kvadratėliais. Atšaldytą tešlą plonai iškočioti ir padaryti apskritimų (jų turi būti lyginis skaičius). Ant vieno apskritimo uždėti maždaug šaukštą įdaro ir sūrio, o ant viršaus uždėti kitą apskritimą ir paspausti kraštus, kad kraštai gerai sukibtų, patepti vandeniu ar išplaktu kiaušiniu. Pyragėlius sudėti ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos ir kepti 220° C orkaitėje apie 15min., kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Pyragaičiai su obuoliais
-
Šokoladinė suflė
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Mini canelles
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Avietiniai keksiukai
-
Mascarponės keksiukai
-
Kriaušių desertai
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Dieviški eklerai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
Mėsos ir sūrio pyragėliai

- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kiaušiniai,
3 vienetai - Juodieji pipirai
-
Kiaulienos faršas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Margarinas,
100 gramų -
Vanduo,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Margariną sutarkuoti stambesne trintuve. Įmušti kiaušinį, įberti druską, įpilti vandens, suberti miltus ir užminkyti tešlą. Tešlą suvynioti į foliją ir palikti šaldytuve apie 1 val.
Įdarui svogūną susmulkinti ir apkepti aliejuje. Apkeptus svogūnus sudėti į maltą mėsą, paskaninti druska, pipirais, suberti džiūvėsėlius, įmušti kiaušinį ir sumaišyti. Sūrį supjaustyti kvadratėliais. Atšaldytą tešlą plonai iškočioti ir padaryti apskritimų (jų turi būti lyginis skaičius). Ant vieno apskritimo uždėti maždaug šaukštą įdaro ir sūrio, o ant viršaus uždėti kitą apskritimą ir paspausti kraštus, kad kraštai gerai sukibtų, patepti vandeniu ar išplaktu kiaušiniu. Pyragėlius sudėti ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos ir kepti 220° C orkaitėje apie 15min., kol pagels.
Komentarai (5)
-
dana
2016-01-15 13:22
cia mielines teslos bandeles
-
renata
2015-04-09 11:36
Man taip pat iskilo klausimas, kaip jos taip issipute , nuotraukoje visiskai kitos bandeles.
-
Vanda
2014-11-08 14:19
Kaip gali kas gautis ar iškilti kepant,jei nededa nei mielių,nei kepimo miltelių.Čia labai keista.Nuotraukoje mielinės bandelės.