
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | tešla (sluoksniuota) |
100 gramų | spanguolės |
100 gramų | vyšnios |
100 gramų | braškės |
100 gramų | mėlynės |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštus supjaustau 10 cm kvadratėliais.
2.
Turėjau tik šaldytas, tai uogas sutryniau. Įmaišiau į trintas uogas cukraus (pagal skonį). Tiesa, uogas tryniau atskirai.
3.
Ant kiekvieno kvadratėlio uždėjau įdaro ir užlanksčiau kraštus į vidų arba uždėjau ant įdaro neapteptą tešlos kvadratėlį ir kraštus užspaudžiau.
Apibarsčiau pyragėlius cukrumi.
Apibarsčiau pyragėlius cukrumi.
4.
Kepiau apie 20-25 minutes 190° C laipsnių orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio keksiukai
-
Kalėdine spurga
-
Šventiniai žaliukai
-
Pyragėliai su saliamiu
-
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
-
Pyragėliai su baravykais
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Tartaletės su vaisiais
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Plikyti pyragaičiai
-
Aguoninės formelės
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Pyragėliai su sūriu
-
Mascarponės keksiukai
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Meduoliukai
-
Žaliosios arbatos keksiukai
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
500 gramų -
Spanguolės,
100 gramų -
Vyšnios,
100 gramų -
Braškės,
100 gramų -
Mėlynės,
100 gramų -
Cukrus, rudasis,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštus supjaustau 10 cm kvadratėliais.
Turėjau tik šaldytas, tai uogas sutryniau. Įmaišiau į trintas uogas cukraus (pagal skonį). Tiesa, uogas tryniau atskirai.
Ant kiekvieno kvadratėlio uždėjau įdaro ir užlanksčiau kraštus į vidų arba uždėjau ant įdaro neapteptą tešlos kvadratėlį ir kraštus užspaudžiau.
Apibarsčiau pyragėlius cukrumi.Kepiau apie 20-25 minutes 190° C laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...