Kiaušinio baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti. Trynius sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, aliejumi, kepimo milteliais. Tuomet pilti išplaktus baltymus ir gerai viską išmaišyti. Paruoštą tešlą sumaišyti su kokoso drožlėmis ir pilti į didelę kepimo skardą, kad iškeptų maždaug 2 cm storio paplotis. Kepti 30 minučių 180 0C orkaitėje.
Atvėsus pyragui, dėti ant viršaus stikline ar kokią formelę ir išpjauti apvalius pyragėlius.
Pakelį želė pasiruošiam taip, kaip parašyta ant pakelio, tik vandens pilti 400 ml. Kai šiek tiek atvės želė, įmaišyti į ją grietinę. Pyragėlius dėti į apvalias keksiukų formeles ir apipilti grietinine želė. Statyti į šaldytuvą ir bent nakčiai juos ten palaikyti. Skanaus :)
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Želiniai pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
8 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | kokosas |
100 mililitrų | aliejaus |
60 mililitrų | pienas |
8 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | želė (grietinėlė, pakelis) |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morengai su šokoladu
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Obuolinės kišenėlės
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Želiniai pyragėliai
-
Gėlytė su pagardinimu
-
Obuolių pyragėliai
-
Velykiniai lizdeliai
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Kriaušių desertai
-
Obuolių spurgos be mielių
-
Bananiniai keksiukai
-
Mikro keksiukai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Voveraitės
-
Prancūziški rageliai su migdolais
-
Sūrio pyragėliai
-
Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
Želiniai pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Kokosas,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
100 mililitrų -
Pienas,
60 mililitrų -
Cukrus,
8 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Želė, grietinėlė, pakelis,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinio baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti. Trynius sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, aliejumi, kepimo milteliais. Tuomet pilti išplaktus baltymus ir gerai viską išmaišyti. Paruoštą tešlą sumaišyti su kokoso drožlėmis ir pilti į didelę kepimo skardą, kad iškeptų maždaug 2 cm storio paplotis. Kepti 30 minučių 180 0C orkaitėje.
Atvėsus pyragui, dėti ant viršaus stikline ar kokią formelę ir išpjauti apvalius pyragėlius.
Pakelį želė pasiruošiam taip, kaip parašyta ant pakelio, tik vandens pilti 400 ml. Kai šiek tiek atvės želė, įmaišyti į ją grietinę. Pyragėlius dėti į apvalias keksiukų formeles ir apipilti grietinine želė. Statyti į šaldytuvą ir bent nakčiai juos ten palaikyti. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...