šiek tiek | cukrus |
0.5 litro | aliejaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | pienas |
8 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
Aliejų supilti į nedidelį puodelį ir įkaitinti, tada įdėti formelę į riebalus ir ją įkaitintus ištraukti. Iš karto pilti tešlą, apie nepilną šaukštą, merkti į riebalus ir palaikyti, kol apvirs tešla.
Tada gražiai išpurtyti iš formelės ir pabaigti kepti. Galiausiai pabarstyti cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Riešutinės širdelės
- Sausainiai "paršiukai"
- Trapūs žagarėliai
- Trapi širdelė
- Avižinių dribsnių sausainiai
- Macarons
- Sausainiai „Cappuccino“
- Sausainiai su riešutais
- Sūrinukai
- Imbieriniai sausainiai šeimai
- Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
- Piršteliai su kmynais
- Austriški šokoladiniai sausainiai
- Šokoladiniai sausainiai
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Rudeniniai grybukai
- Graikinių riešutų sausainiai
- „Torketti“
- Juostelės su džemu
- Meduoliai
Voveraitės
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Aliejus,
0.5 litro -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
8 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius, cukrų ir pieną išplakti, tada dėti miltus ir dar kartą išplakti. Tešla turėtų būti ganėtinai tiršta, bet kad galėtume pilti su šaukštu į formeles.
Aliejų supilti į nedidelį puodelį ir įkaitinti, tada įdėti formelę į riebalus ir ją įkaitintus ištraukti. Iš karto pilti tešlą, apie nepilną šaukštą, merkti į riebalus ir palaikyti, kol apvirs tešla.
Tada gražiai išpurtyti iš formelės ir pabaigti kepti. Galiausiai pabarstyti cukraus pudra.
Komentarai (20)
-
Genute
2019-02-27 16:41
Gavosi kietos
-
Vida
2017-08-09 17:21
Nesupratau man pirmos voveraites gavosi bet ypusejus kept tešla visai nelipo prie formeliu ka ne taip dariau
-
Birute
2016-11-20 18:36
Gavosi paprasti blynai
-
Ebita
2016-06-08 22:27
Ladai patiko
-
Stase
2015-11-10 22:02
Labai aciu uz receptus
-
Danguole
2015-09-19 20:44
As pirkau Alytuj turgui mokėjau 7eurus
-
Asta
2015-08-06 07:59
Visiskai nekonkrerus receptas
-
Ausra
2015-05-13 03:17
Kiek pamenu is vaikystes, jos nesaldzios, visas saldumas- cukraus pudra ant virsaus.
-
kristina
2014-10-14 16:15
tesla visiskai ne voveraiciu... iskepus gaunasi kaip lietiniai blynai,visiska nesamone
-
kris
2014-09-20 18:32
yra voverusku formeliu turguose ar svetainej pigu. lt