Piršteliai su kmynais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| šiek tiek | pienas |
| 150 gramų | aliejaus |
| 30 gramų | mielės |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Suminkoma tešla iš miltų, aliejaus, su cukrumi išsuktų mielių, druskos ir tiek pieno, kad tešla būtų tokio kietumo kaip makaronams. Iškočiojama nestoru sluoksniu, supjaustoma siauromis juostelėmis, aptepama išplaktu kiaušiniu ir apibarstoma kmynais bei druska. Juostelės sudedamos į aliejumi išteptą skardą ir kepamos karštoje orkaitėje, kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai "Žvaigždutė"
-
Sausainiai su riešutais
-
Sausainiai su riešutais
-
Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
-
Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Krekeriai
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Juostelės su džemu
-
Plikyti sausainiai
-
Sausainiukai-pumpačiukai
-
Varškės sausainiai
-
Obuolių sausainiai
-
Austriški kalėdiniai sausainukai
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Kokosiniai sausainiai
-
Trys muškietininkai - sausainiukai
-
Pirštai
-
Migdolų nuga
-
Dideli Guliverio pirštai
Piršteliai su kmynais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Pienas
-
Aliejus,
150 gramų -
Mielės,
30 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Suminkoma tešla iš miltų, aliejaus, su cukrumi išsuktų mielių, druskos ir tiek pieno, kad tešla būtų tokio kietumo kaip makaronams. Iškočiojama nestoru sluoksniu, supjaustoma siauromis juostelėmis, aptepama išplaktu kiaušiniu ir apibarstoma kmynais bei druska. Juostelės sudedamos į aliejumi išteptą skardą ir kepamos karštoje orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Neverta
2016-04-16 17:32
Neverta, mėginau-nusivyliau
-
staras
2011-08-13 09:36
ar verta bandyti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
