
Piršteliai su kmynais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
šiek tiek | pienas |
150 gramų | aliejaus |
30 gramų | mielės |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Suminkoma tešla iš miltų, aliejaus, su cukrumi išsuktų mielių, druskos ir tiek pieno, kad tešla būtų tokio kietumo kaip makaronams. Iškočiojama nestoru sluoksniu, supjaustoma siauromis juostelėmis, aptepama išplaktu kiaušiniu ir apibarstoma kmynais bei druska. Juostelės sudedamos į aliejumi išteptą skardą ir kepamos karštoje orkaitėje, kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai su varške ir cinamonu
-
Sausainiai "Smėlio juostos"
-
Traškieji sausainiukai
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
-
Seniai besmegeniai
-
Sausainiai „Pirštukai“
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
-
Baltijos pyragėliai
-
Trapūs sausainiai
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Sausainiai su obuoliais
-
Obuolių sausainiai
-
Sausainiai su krakmolu
-
Trys muškietininkai - sausainiukai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Riešutinės širdelės
-
Trapūs sausainiai
-
Sausainiai su riešutais
Piršteliai su kmynais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Pienas
-
Aliejus,
150 gramų -
Mielės,
30 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Suminkoma tešla iš miltų, aliejaus, su cukrumi išsuktų mielių, druskos ir tiek pieno, kad tešla būtų tokio kietumo kaip makaronams. Iškočiojama nestoru sluoksniu, supjaustoma siauromis juostelėmis, aptepama išplaktu kiaušiniu ir apibarstoma kmynais bei druska. Juostelės sudedamos į aliejumi išteptą skardą ir kepamos karštoje orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Neverta
2016-04-16 17:32
Neverta, mėginau-nusivyliau
-
staras
2011-08-13 09:36
ar verta bandyti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...