Piršteliai su kmynais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
šiek tiek | pienas |
150 gramų | aliejaus |
30 gramų | mielės |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Suminkoma tešla iš miltų, aliejaus, su cukrumi išsuktų mielių, druskos ir tiek pieno, kad tešla būtų tokio kietumo kaip makaronams. Iškočiojama nestoru sluoksniu, supjaustoma siauromis juostelėmis, aptepama išplaktu kiaušiniu ir apibarstoma kmynais bei druska. Juostelės sudedamos į aliejumi išteptą skardą ir kepamos karštoje orkaitėje, kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Imbieriniai sausainiai
- Imbierinės žvaigždės
- Desertinis sausainis Aukselis
- Austriški kalėdiniai sausainukai
- Sausainiai „Pirštukai“
- Dribsnių sausainiai
- Sausainiai „Mano meilei“
- Šokoladiniai sausainukai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Morenginiai sausainiai
- Sausainiai "Smėlio juostos"
- Rūtos eglutės
- Kriaušinės skarelės
- Sausainiai
- Sausainiai "paršiukai"
- Varškės sausainiai
- Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
- Sausainukai "Sraigės"
- Trapi širdelė
- Kalėdiniai meduoliai
Piršteliai su kmynais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Pienas
-
Aliejus,
150 gramų -
Mielės,
30 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Suminkoma tešla iš miltų, aliejaus, su cukrumi išsuktų mielių, druskos ir tiek pieno, kad tešla būtų tokio kietumo kaip makaronams. Iškočiojama nestoru sluoksniu, supjaustoma siauromis juostelėmis, aptepama išplaktu kiaušiniu ir apibarstoma kmynais bei druska. Juostelės sudedamos į aliejumi išteptą skardą ir kepamos karštoje orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Neverta
2016-04-16 17:32
Neverta, mėginau-nusivyliau
-
staras
2011-08-13 09:36
ar verta bandyti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...