
Kriaušinės skarelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 pakelis | bemielės sluoksniuotos tešlos |
4 vienetai | kriaušės |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kriaušes nulupti ir išimti vidurius. Supjaustyti skiltelėmis.
2.
Tešlą truputį pakočiokite ir supjaustykite kvadratais.
3.
Ant kiekvieno tešlos gabalėlio dėkite kriaušės skiltelę ir pabarstykite cinamono ir cukraus, suvyniokite kriaušę į tešlą.
4.
Paruoštą sausainį aptepkite kiaušinio plakiniu ir dar kartą pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
5.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai pagels, apie 10 - 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsininiai keksiukai
-
Alaus sausainiai
-
Sausainiai spalvoti
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Imbieriniai sausainukai
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Sausainiai su migdolais
-
Paprasti sausainukai
-
Macarons
-
Minkšti juodojo šokolado sausainiai
-
Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
-
Sausainiai su riešutais
-
Paplotėliai su bananais
-
Avižiniai sausainiai
-
Imbieriniai sausainiai
-
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
-
Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
-
Sausainiai
-
Apelsininiai sausainiukai
Kriaušinės skarelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
1 pakelis -
Kriaušės,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukrus
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kristina
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupti ir išimti vidurius. Supjaustyti skiltelėmis.
Tešlą truputį pakočiokite ir supjaustykite kvadratais.
Ant kiekvieno tešlos gabalėlio dėkite kriaušės skiltelę ir pabarstykite cinamono ir cukraus, suvyniokite kriaušę į tešlą.
Paruoštą sausainį aptepkite kiaušinio plakiniu ir dar kartą pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai pagels, apie 10 - 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ieva
2016-10-13 20:26
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...