Susuktukai su moliūgu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
180 gramų | miltai |
80 gramų | moliūgai |
70 gramų | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilės esencijos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Moliūgą orkaitėje išsikepti ir sutrinti į košelę.
2.
Sviestą atitirpinti. Ant jo sudėti moliūgo piure, įberti cukraus, kepimo miltelių, supilti vanilę ir viską gerai trintuvu išsukti.
3.
Tada suberti miltus ir dar kartą išsukti. Masę iškočioti.
4.
Supjaustyti plonomis juostelėmis ir jas susukti rateliu.
5.
Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 15 minučių, kol parus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vamzdeliai su avietėmis
- Redos sausainiai
- KŪČIUKAI
- Sausainiai su baltuoju ir juoduoju šokoladu
- Sausainukai su cinamonu
- Riešutinės širdelės
- Greitas sausaininis pyragas
- Kalėdiniai sausainiai
- Obuolių sausainiai
- Sausainiai su šokoladu
- Trapieji spelta sausainiukai
- Krekeriai
- Minkšti juodojo šokolado sausainiai
- Traškūs sausainiai
- Kalėdinė eglutė
- Sausainiai su šokoladu
- Voveraitės
- Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
- Kalėdiniai grybukai
- Burnoje tirpstantys morengai
Susuktukai su moliūgu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
180 gramų -
Moliūgai,
80 gramų -
Sviestas,
70 gramų -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
vanilės esencija,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą orkaitėje išsikepti ir sutrinti į košelę.
Sviestą atitirpinti. Ant jo sudėti moliūgo piure, įberti cukraus, kepimo miltelių, supilti vanilę ir viską gerai trintuvu išsukti.
Tada suberti miltus ir dar kartą išsukti. Masę iškočioti.
Supjaustyti plonomis juostelėmis ir jas susukti rateliu.
Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 15 minučių, kol parus. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai