500 gramų | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 pakelio | margarinas |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | pienas |
1 pakelis | vanilinis cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškūs sausainiai
- Sausainiai "Riešutiniai"
- Naminiai riestainiukai
- Imbieriniai sausainiai
- Kokosiniai sausainiai
- Sausainiai su uogiene
- Sausainiai su migdolais
- Piršteliai su kmynais
- Kūčiukai (šlyžikai)
- Gardūs kokosiniai sausainiukai
- Obuolių sausainiai
- Kriaušinės skarelės
- Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
- Lapeliai su įdaru
- Sausainiai "Žvaigždutė"
- „Torketti“
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Morenginiai sausainiai
- Baltijos pyragėliai
- Sausainiai spalvoti
Skanūs sausainėliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Margarinas,
0.5 pakelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Minkštą margariną gerai išplakti su cukrumi, supilti pieną, įmušti kiaušinius, palaipsniui suberti miltus su kepimo milteliais ir minkyti tešlą.
Tada tešlą (1 cm storio) kočioti ant stalo, pabarstyto miltais.
Išpjauti ganėtinai didelias ovalias juostas ir sudėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje iki auksinės spalvos.
Komentarai (8)
-
Dovile F.
2017-03-18 14:43
Размягченный маргарин взбить с сахаром, яйцом и молоком. Добавить в жидкую массу ванилин, разрыхлитель и муку, быстро замесить тесто. Оно должно получиться мягким. Получившееся тесто раскатать в пласт, толщина которого должна быть не больше 0,6-0,7 см. Выдавить из теста коржики любого размера, переложить заготовки на противень и убрать его в духовку, нагретую до 180 градусов. Выпекать молочные коржики из детства с ванилью в течение 15 минут до подрумянивания.
-
Dovile F.
2017-03-18 14:42
400 г муки
200 г сахара
100 г маргарина
80 мл молока
10 г разрыхлителя
1 яйцо
1 ч.л. ванильного сахара
-
Kanada
2015-12-12 19:40
Negaliu bandyt kept is tokio recepto istikruju kur normalus aprasymas
-
sausainiai
2015-01-04 18:32
Mieli kepėjai, gal rašydami receptus galėtumėte nurodyti tikslų kiekį produktų? Kiek gi tas 0,5 pakelio margarino? Ką visoj Lietuvoj vienodo svorio pakeliai? Standartas - 500g, tai pusė būtų 250g? Tačiau su tokiu kiekiu tešla gaunasi kaip pyragui, o ne sausainiams, tokios skystos niekaip neiškočiosi. Ir kiek gi tas pakelis vanilinio cukraus? Pasistenkite, didieji šefai,siųsdami receptus bent jau apytiksliai nurodyti kiekį gramais ar mililitrais (stiklinėm).
-
Evelina
2014-07-31 15:14
Išties skanūs sausainiai, siūlau pamėgint !