Miltus suberkite į krūvelę.
Į miltų krūvelę įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų, vanilinį cukrų, burokine tarka sutarkuotą sviestą ir citrinos žievelę.
Gerai išminkykite.
Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 1 valandai.
Kai tešlą išimsite iš šaldytuvo, labai plonai iškočiokite.
Su formelės išspauskite arba supjaustykite su peiliu tešlą.
Sausainius galite papuošti riešutais arba aguonomis.
Sausainius sudėkite ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepkite 15 minučių 180-190 laipsnių orkaitėje.
Trapūs sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | citrinos (žievelė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
200 gramų | sviestas |
350 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Alaus sausainiai
- Kokosiniai sausainiai
- Paprasti sausainukai
- Amerikietiški sausainiai
- Reino sausainiai
- Sausainiai
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
- Avižinių dribsnių sausainiai
- Imbieriniai sausainukai
- Traškieji sausainiukai
- Susuktukai su moliūgu
- Avižų ir kokosų juostelės
- Vamzdeliai su avietėmis
- Kriaušinės skarelės
- Sausainiai "Sveikuoliukai"
- Mini raguoliai
- Gardūs kokosiniai sausainiukai
- Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
- Imbierinės žvaigždės
- Meduolis baltarusiškai
Trapūs sausainiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos, žievelė,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
350 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus suberkite į krūvelę.
Į miltų krūvelę įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų, vanilinį cukrų, burokine tarka sutarkuotą sviestą ir citrinos žievelę.
Gerai išminkykite.
Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 1 valandai.
Kai tešlą išimsite iš šaldytuvo, labai plonai iškočiokite.
Su formelės išspauskite arba supjaustykite su peiliu tešlą.
Sausainius galite papuošti riešutais arba aguonomis.
Sausainius sudėkite ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepkite 15 minučių 180-190 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
jonas ovsiukas
2017-01-13 15:52
kaka fu meslas
-
Andrėja .;*
2012-02-25 15:34
Atrodo visai patraukliai, reikia bandyti issikepti . :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...