Dribsnių sausainiai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | kukurūzų dribsniai |
1 pakelis | kondensuotas pienas |
1 sauja | riešutai |
1 sauja | saulėgrąžos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Ant dribsnių pilame kambario temperatūros kondensuotą pieną. Beriame riešutus, saulėgrąžas (šiuos ingredientus rinkitės tinkamus Jūsų skoniui, taip pat galite dėti džiovintų vaisių ar uogų). Viską išmaišome.
2.
Dėkite po šaukštą masės ant skardos, išklotos kepimo popieriumi.
3.
Orkaitę įkaitinkite iki 190 C laipsnių ir sausainius kepkite apie 7 minutes, kol gražiai paruduos. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalėdiniai sausainiai
- Vamzdeliai su avietėmis
- Austriški šokoladiniai sausainiai
- Avižiniai sausainiai
- Imbieriniai sausainukai
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Traškūs sausainiai
- Burnoje tirpstantys morengai
- Sausainiai "paršiukai"
- Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
- Šventiniai sausainiai
- Paprastuoliai sausainukai
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Smėlinukai
- Sausainiai
- Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
- Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
- Šokoladiniai biskvitai
- Kamelijos skanėstas
- Sausainiai su krakmolu
Dribsnių sausainiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kukurūzų dribsniai,
250 gramų -
Kondensuotas pienas,
1 pakelis -
Riešutai,
1 sauja -
Saulėgrąžos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Inesa
Gaminimo eiga:
Ant dribsnių pilame kambario temperatūros kondensuotą pieną. Beriame riešutus, saulėgrąžas (šiuos ingredientus rinkitės tinkamus Jūsų skoniui, taip pat galite dėti džiovintų vaisių ar uogų). Viską išmaišome.
Dėkite po šaukštą masės ant skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Orkaitę įkaitinkite iki 190 C laipsnių ir sausainius kepkite apie 7 minutes, kol gražiai paruduos. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Agne
2019-01-24 23:26
Muset jie skanus jums gavosi
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...