![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 skardinė | kondensuotas pienas |
400 gramų | kokoso drožlės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į indą supilti kokoso drožles ir jas užpilti kondensuotu pienu. Masę gerai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą maždaug porai valandų.
2.
Iš masės formuoti norimo dydžio sausainukus.
3.
Ant kepimo skardos patiesti kepimo popierių, sudėti sausainius ir kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje 15 - 20 minučių.
Labai skanu :)
Labai skanu :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai su varške ir cinamonu
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Avižinių dribsnių sausainiai
-
Sausainiukai
-
Juostelės su džemu
-
Sausainiai „Mano meilei“
-
Aguoniniai sausainiai
-
Sausainiai su šokoladu
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Imbieriniai elniukai
-
Obuolių sausainiai
-
Sausainiai su šokoladu
-
Sausainiai su baltuoju ir juoduoju šokoladu
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Sausainiai
-
Avižiniai sausainiai
-
Imbierinės žvaigždės
-
Barankėlės
-
Sausainiai "Margučiai"
-
Florentinai
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Kokoso drožlės,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į indą supilti kokoso drožles ir jas užpilti kondensuotu pienu. Masę gerai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą maždaug porai valandų.
Iš masės formuoti norimo dydžio sausainukus.
Ant kepimo skardos patiesti kepimo popierių, sudėti sausainius ir kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje 15 - 20 minučių.
Labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (6)
-
Agne
2019-03-21 19:20
Iki kiek laipsniu reikia ikaitinti orkaite?
-
Neringa
2015-12-15 18:02
O kiek laipsniu orkaiteje kepti?
-
Asasas
2015-04-05 18:09
Man su 300 g. uzteko ir dar gavosi sausoka tikrai nereikia 400 g. Kokoso drozliu
-
Karolina
2015-03-17 15:00
Saunu. Tikrai paprasta. Reikes bandyt.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...