
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 skardinė | kondensuotas pienas |
400 gramų | kokoso drožlės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į indą supilti kokoso drožles ir jas užpilti kondensuotu pienu. Masę gerai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą maždaug porai valandų.
2.
Iš masės formuoti norimo dydžio sausainukus.
3.
Ant kepimo skardos patiesti kepimo popierių, sudėti sausainius ir kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje 15 - 20 minučių.
Labai skanu :)
Labai skanu :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini sausainėliai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Sausainiai su obuoliais
-
Reino sausainiai
-
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
-
Morkų sausainiai
-
Sausainiai "Smėlio juostos"
-
Sviestiniai sausainiai su levandomis
-
Šokoladiniai sausainukai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Sausainiai
-
Juostelės su džemu
-
Sausainiai „Mano meilei“
-
Sausainiai su šokoladu
-
KŪČIUKAI
-
Kalėdiniai grybukai
-
Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
-
Piršteliai su kmynais
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kalėdiniai sausainiai
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Kokoso drožlės,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į indą supilti kokoso drožles ir jas užpilti kondensuotu pienu. Masę gerai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą maždaug porai valandų.
Iš masės formuoti norimo dydžio sausainukus.
Ant kepimo skardos patiesti kepimo popierių, sudėti sausainius ir kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje 15 - 20 minučių.
Labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (6)
-
Agne
2019-03-21 19:20
Iki kiek laipsniu reikia ikaitinti orkaite?
-
Neringa
2015-12-15 18:02
O kiek laipsniu orkaiteje kepti?
-
Asasas
2015-04-05 18:09
Man su 300 g. uzteko ir dar gavosi sausoka tikrai nereikia 400 g. Kokoso drozliu
-
Karolina
2015-03-17 15:00
Saunu. Tikrai paprasta. Reikes bandyt.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...