
Meduolis baltarusiškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vanilinis cukrus |
1 stiklinė | cukrus |
200 gramų | chalva |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
175 gramai | slyvos (džemas) |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinį išplakite, chalvą susmulkinkite. Visus ingridientus gerai sumaišykite ir užminkykite tešlą. Palikite ją valandai, po to iškočiokite ir suformuokite norimą formą. Kepkite orkaitėje vidutinėjė temperatūroje 30-45 min. Iškepus aptepkite lydyto vandenyje cukraus glajumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Kalėdiniai meduoliai
-
Kūčiukai
-
Paukščiukai
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Švilpukai
-
Florentinai
-
Meduolis su razinomis
-
Žiemos skanumynas
-
Sausainiai "Margučiai"
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Sausainiai su šokoladu
-
Meduolinė karieta
-
Kamelijos skanėstas
-
Morkų sausainiai
-
Barankėlės
-
Reino sausainiai
-
Paprasti sausainukai
Meduolis baltarusiškai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vanilinis cukrus
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Chalva,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Slyvos, džemas,
175 gramai - Cinamonas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakite, chalvą susmulkinkite. Visus ingridientus gerai sumaišykite ir užminkykite tešlą. Palikite ją valandai, po to iškočiokite ir suformuokite norimą formą. Kepkite orkaitėje vidutinėjė temperatūroje 30-45 min. Iškepus aptepkite lydyto vandenyje cukraus glajumi.
Reklama:
Komentarai (6)
-
as
2009-11-08 19:11
:super: geras
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...