
Migdoliniai sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
125 gramai | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
75 gramai | sviestas |
75 gramai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 lašai | romas (ekstraktas) |
30 gramų | juodojo šokolado |
50 gramų | migdolai (drožlės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 30 minučių šaldytuve. Iš tešlos formuokite 1,5 cm dydžio rutuliukus ir dėkite į kepimo skardą. Ant jų dėkite migdolų drožles. Kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Saldžios juostelės
-
Sausainiai su migdolais
-
Šokoladiniai biskvitai
-
Burnoje tirpstantys morengai
-
Sausainiai „Bangelės“
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Sausainiai su mandarinais ir avietėmis
-
Vaikystės skarelės
-
Imbieriniai sausainiai
-
Gardūs kokosiniai sausainiukai
-
Traškūs šokoladiniai sausainiai
-
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
-
Skanūs sausainėliai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Sausainiai
-
Žiemos skanumynas
-
Šokoladiniai sausainukai
-
Žiedeliai
-
Piršteliai su kmynais
Migdoliniai sausainiai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
125 gramai -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Sviestas,
75 gramai -
Cukrus,
75 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Romas, ekstraktas,
2 lašai -
Juodasis šokoladas,
30 gramų -
Migdolai, drožlės,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 30 minučių šaldytuve. Iš tešlos formuokite 1,5 cm dydžio rutuliukus ir dėkite į kepimo skardą. Ant jų dėkite migdolų drožles. Kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Dainora
2015-12-22 18:09
Kaip suprasti - "Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius",
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...