Sausainiai su migdolais
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
| 260 gramų | miltai |
| 230 gramų | sviestas |
| 150 gramų | cukrus |
| 100 gramų | migdolai |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sviestą sumaišyti su cukrumi iki vientisos masės. Tuomet suberti miltus su druska ir viską gerai išmaišyti. Suberti šiek tiek pasmulkintus migdolo riešutus ir išminkyti tešlą.
2.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie 1val.
3.
Atšaldytą tešlą iškočioti apie 0,5 cm storio sluoksniu ir išspausti norimo dydžio skritulius.
4.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Voveraitės
-
Trapieji spelta sausainiukai
-
Sausainiai „Mano meilei“
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Macarons
-
Sausainiai
-
Bananiniai sausainiai
-
Rudeniniai grybukai
-
Kalėdiniai grybukai
-
Barankėlės
-
Sausainiai su uogiene
-
Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
-
Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
-
Tinginys tarp aguonų
-
Sausainiai su bananais
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Grybukai
-
Minkšti juodojo šokolado sausainiai
-
Trapūs žagarėliai
Sausainiai su migdolais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Miltai,
260 gramų -
Sviestas,
230 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišyti su cukrumi iki vientisos masės. Tuomet suberti miltus su druska ir viską gerai išmaišyti. Suberti šiek tiek pasmulkintus migdolo riešutus ir išminkyti tešlą.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie 1val.
Atšaldytą tešlą iškočioti apie 0,5 cm storio sluoksniu ir išspausti norimo dydžio skritulius.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
