
Saldžios juostelės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | tešla (sluoksniuota ) |
10 vienetų | sausainiai |
180 gramų | sviestas |
0.5 skardinės | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlą atšildyti ir supjaustyti 3 cm storio juostelėmis. Sudėti į kepimo skardą, išklota kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
2.
Išlydyti sviestą ir sumaišyti su sutirštintu pienu. Sausainius sutrupinti.
3.
Atvėsusius sausainius pamirkyti gautoje masėje ir apvolioti sausainių trupiniuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Amerikietiški sausainiai
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Trapūs sausainiai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Aguoniniai sausainėliai
-
Lapeliai su įdaru
-
Kalėdiniai grybukai
-
Seniai besmegeniai
-
Sausainiai
-
Sausainiai „Pirštukai“
-
Mini raguoliai
-
Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
-
Mielieji šuniukai
-
Macarons
-
Kriaušinės skarelės
-
Sausainiai "Smėlio juostos"
-
Sausainiai "Margučiai"
-
Reino sausainiai
Saldžios juostelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, sluoksniuota ,
1 pakelis -
Sausainiai,
10 vienetų -
Sviestas,
180 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti ir supjaustyti 3 cm storio juostelėmis. Sudėti į kepimo skardą, išklota kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Išlydyti sviestą ir sumaišyti su sutirštintu pienu. Sausainius sutrupinti.
Atvėsusius sausainius pamirkyti gautoje masėje ir apvolioti sausainių trupiniuose.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...