3 stiklinės | avižinių dribsnių |
75 gramai | cukrus |
50 gramų | sviestas |
3 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | razinos |
0.5 stiklinės | lazdyno riešutai (smulkinti) |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
šiek tiek | cinamonas |
Kepkite 150°-170° C temperatūros orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškūs sausainiai
- Sausainiai "Riešutiniai"
- Naminiai riestainiukai
- Imbieriniai sausainiai
- Kokosiniai sausainiai
- Sausainiai su uogiene
- Sausainiai su migdolais
- Piršteliai su kmynais
- Kūčiukai (šlyžikai)
- Gardūs kokosiniai sausainiukai
- Obuolių sausainiai
- Kriaušinės skarelės
- Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
- Lapeliai su įdaru
- Sausainiai "Žvaigždutė"
- „Torketti“
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Morenginiai sausainiai
- Baltijos pyragėliai
- Sausainiai spalvoti
Avižinių dribsnių sausainiai
- Paruošimo laikas:
-
Avižiniai dribsniai,
3 stiklinės -
Cukrus,
75 gramai -
Sviestas,
50 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Razinos,
0.5 stiklinės -
Lazdyno riešutai, smulkinti,
0.5 stiklinės -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į kiaušinius sudėkite cukrų, sodą, minkštą sviestą ir išplakite iki vientisos masės. Šia mase užpilkite avižinius dribsnius, gerai išmaišykite ir 2 val. palikite brinkti. Po to suberkite razinas, lazdyno riešutus, cinamoną ir išmaišykite. Ant sviestu pateptos skardos šaukštu formuokite (paspausdami) sausainius.
Kepkite 150°-170° C temperatūros orkaitėje.
Komentarai (22)
-
emma
2012-01-21 11:27
:parselis: i like that
-
roma
2011-11-05 14:37
skanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!:) :-) :-) :super: :super: :super: :super:
-
Orinta
2011-01-26 09:54
labai geras receptas...pati bandziau daryti ir gavosi nors man dabar 12 metu.... ;-)
Lb lb skanu %-) %-) %-)
-
Vijole,
2010-12-25 17:25
aviziniai sausainiai tai patys man skaniausi ir sveikiausi,galima prie visokiausiu riesutu ir razinu,prideti linu semenu,niam niam skanu,isbandziau pries sventes.
-
Vijole,
2010-12-25 17:23
isitikinau,kad visus kepinius geriausia kepti ant kepimo popoieriaus,itiesiai i skarda ir kepi,ar pyraga ar sausainius :-) ,nei skarda plauti nei gremzti ,nei tepti,pabandykite.
-
Vijole,
2010-12-18 21:11
cha! kaip greitai prabego metai! ieskau nauju receptu,o randu savo sena.Valio.begu kept. :-) ;-)
-
miglute girl
2010-04-08 12:22
man 11 metu tad manau galeciau toki padaryti taip artaip geras receptas :super:
-
Nijole
2010-03-05 14:23
:bucinys: aciu uz papildymus sio recepto, ir as manau, kad sodos nereikia
-
vijole
2010-01-31 15:30
ZINAU DAR SKANESNI.DRIBSNIUS PAKEPINI SU SVIESTU,IDETI RAZINU,RIESUTU,SEMENU,CUKRAUS STIKLINE,PORA KIAUSINIU IR MILTU PORA STIKLINIU,ISMAISAI,DEDI ANT KEPIMO POPIERIAUS PO SAUKSTA IR KEPI. :-D
-
as
2010-01-16 13:12
o kažin kaip būtų, jei vietoj avižinių dribsnių dėtume kitokius?