
Meilės sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus (rudasis) |
150 gramų | medus |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras |
1 arbatinis šaukštelis | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išsukti cukrų, sviestą ir ištirpintą medų, įmuškite kiaušinį ir gerai sumaišykite. Supilkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, maltą imbierą bei gvazdikėlius ir gerai išmaišykite.
2.
Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
3.
Atšaldytą tešlą dėkite ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite 0,5 cm storio blyną ir formelėmis išspauskite sausainius.
4.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros, įklokite kepimo popierių į kepimo skardą, sudėkite sausainius ir kepkite apie 12 minučių.
5.
Iškepusius sausainius ištraukite iš skardos ir padėkite atvėsti.
Puoškite maistiniais dažais ir pabarstukais.
Puoškite maistiniais dažais ir pabarstukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapūs sausainiai
-
Sausainiai su muskato riešutu
-
Biskočiai
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Sausainiai su migdolais
-
Sausainiai
-
Sausainiukai
-
Šventiniai sausainiai
-
Skanūs sausainėliai
-
Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
-
Morenginiai sausainiai
-
„Paršiukai“
-
Sausainiai su varške ir cinamonu
-
Minkšti juodojo šokolado sausainiai
-
Meduolis su razinomis
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
-
Austriški šokoladiniai sausainiai
-
KŪČIUKAI
-
Mini sausainėliai
Meilės sausainiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus, rudasis,
100 gramų -
Medus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras,
1 arbatinis šaukštelis -
Gvazdikėliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsukti cukrų, sviestą ir ištirpintą medų, įmuškite kiaušinį ir gerai sumaišykite. Supilkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, maltą imbierą bei gvazdikėlius ir gerai išmaišykite.
Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Atšaldytą tešlą dėkite ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite 0,5 cm storio blyną ir formelėmis išspauskite sausainius.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros, įklokite kepimo popierių į kepimo skardą, sudėkite sausainius ir kepkite apie 12 minučių.
Iškepusius sausainius ištraukite iš skardos ir padėkite atvėsti.
Puoškite maistiniais dažais ir pabarstukais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...