Paviršiui aptepti ir apibarstyti reikės dar: kiaušinio, truputį aguonų ir druskos.
Mielės ištrinamos su cukrumi, sudedami likusieji produktai. Pilama tiek pieno, kad būtų apykietė tešla. Ji iškočiojama plonais voleliais, supjaustoma 10 cm ilgio piršteliais, šie aptepami išplaktu kiaušiniu, apibarstomi aguonomis, druska. Vėliau piršteliai dedami ant riebalais išteptos skardos ir kepami orkaitėje, kol pagels.

Piršteliai su aguonomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
20 gramų | mielės |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
-
Migdolų nuga
-
Sausainiukai
-
Kokosiniai sausainiai
-
Sausainiai "Margučiai"
-
Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
-
Mielieji šuniukai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Avižiniai sausainiai
-
Sausainiai su cukraus glazūra
-
Kalėdiniai meduoliai
-
Sausainiai su krakmolu
-
Trapieji spelta sausainiukai
-
Skanūs sausainėliai
-
Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
-
Sausainiai „Mano meilei“
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Trapūs sausainiai
-
Sausainiai "Sveikuoliukai"
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
Piršteliai su aguonomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės,
20 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paviršiui aptepti ir apibarstyti reikės dar: kiaušinio, truputį aguonų ir druskos.
Mielės ištrinamos su cukrumi, sudedami likusieji produktai. Pilama tiek pieno, kad būtų apykietė tešla. Ji iškočiojama plonais voleliais, supjaustoma 10 cm ilgio piršteliais, šie aptepami išplaktu kiaušiniu, apibarstomi aguonomis, druska. Vėliau piršteliai dedami ant riebalais išteptos skardos ir kepami orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...