Paviršiui aptepti ir apibarstyti reikės dar: kiaušinio, truputį aguonų ir druskos.
Mielės ištrinamos su cukrumi, sudedami likusieji produktai. Pilama tiek pieno, kad būtų apykietė tešla. Ji iškočiojama plonais voleliais, supjaustoma 10 cm ilgio piršteliais, šie aptepami išplaktu kiaušiniu, apibarstomi aguonomis, druska. Vėliau piršteliai dedami ant riebalais išteptos skardos ir kepami orkaitėje, kol pagels.
Piršteliai su aguonomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
20 gramų | mielės |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
- Kamelijos skanėstas
- Sausainiai su migdolais
- Sausainiai su baltuoju ir juoduoju šokoladu
- Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
- Žiemiški šokoladiniai meduoliai
- Florentinai
- Meduolis baltarusiškai
- Voveraitės
- Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
- Obuolių sausainiai
- Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
- Piršteliai su kmynais
- Sausainiai "Šypsenėlės"
- Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
- Barankėlės
- Dideli Guliverio pirštai
- Sausainiukai pailgiukai su varške
- Žiemos skanumynas
- „Torketti“
Piršteliai su aguonomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės,
20 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paviršiui aptepti ir apibarstyti reikės dar: kiaušinio, truputį aguonų ir druskos.
Mielės ištrinamos su cukrumi, sudedami likusieji produktai. Pilama tiek pieno, kad būtų apykietė tešla. Ji iškočiojama plonais voleliais, supjaustoma 10 cm ilgio piršteliais, šie aptepami išplaktu kiaušiniu, apibarstomi aguonomis, druska. Vėliau piršteliai dedami ant riebalais išteptos skardos ir kepami orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...