
125 gramai | sviestas (arba margarinas) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
250 gramų | kvietiniai miltai |
60 mililitrų | alaus (šviesus) |
Tiesa, alų galima pakeisti gazuotu mineraliniu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
-
Plikyti sausainiai
-
Kepta eglutė
-
Skanūs sausainėliai
-
Imbierinės žvaigždės
-
Rudeniniai grybukai
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Kalėdiniai grybukai
-
Austriški kalėdiniai sausainukai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Sausainiai „Bangelės“
-
Labai šokoladiniai amerikietiški sausainiai
-
Graikinių riešutų sausainiai
-
Sausainiai macarons
-
Sausainiukai-pumpačiukai
-
Tinginys tarp aguonų
-
Aguoniniai sausainiai
-
Austriški šokoladiniai sausainiai
-
Sausainukai "Sraigės"
„Torketti“

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, arba margarinas,
125 gramai -
Cukrus, rudasis,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Alus, šviesus,
60 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
Supilkite alų ir po truputį berkite miltus. Tešlą gerai išminkykite.
Iš tešlos suformuokite nedidelius volelius. Juos pavoliokite rudajame cukruje ir sulenkite kraštus vieną prie kito.
Kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių (pagal Celsijų) orkaitėje.
Tiesa, alų galima pakeisti gazuotu mineraliniu vandeniu.
Komentarai (13)
-
Viktorija
2014-12-25 22:27
Skanūs sausainiai gavosi :)
-
Aš
2014-11-07 17:24
O kiek cukraus į tešlą :O kaip suprantu tie 3 šaukštai apvoliojimui, o recepte rašoma sviestą išsukti su cukrumi...
-
Luka
2014-11-07 17:20
Bent jau nuotrauką įdėkit pagal surašytą receptą :(
-
lika
2014-07-03 13:37
kodel butinai rudas cukrus,jokio skirtumo nera,galit deti ir paprasta,saldumas tas pat ir skonis tas pat.
-
Laura
2012-11-16 22:20
kaip tik kepu,ziuresim kas gausis :-)
-
G
2012-10-19 16:54
Puikus receptas, tik nezinau, ar jos ir turi buti kietokos, ar cia as su miltais persistengiau :geda: :-) bet siaip, LABAI skanu :super:
-
Elena
2012-07-04 14:12
:super: :-) :-)
-
NIJOLĖ
2012-06-22 16:27
Geras ir paprastas receptas išmėginsiu rytoj. :-) :-)
-
(anonimas)
2012-06-22 16:22
Geras receptukas reiks išmėginti :-) :-) :-) :-p :-p :-p
-
Anika
2012-05-27 20:53
oi, kaip užsimaniau jų!!!!! :mmm: :mmm: :mmm: :mmm: :mmm: :mmm: