Imbieriniai sausainiai šeimai
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
400 gramų | miltai | |
200 gramų | medus | |
200 gramų | cukrus | |
150 gramų | sviestas | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | malto imbiero | |
Papuošimui: | ||
2 vienetai | kiviai | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi. Sviestą išsukti su medumi.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sudėti prieskonius. Galima dėti ir pankolio sėklų, kardamono, juodųjų pipirų, gvazdikėlių. Suminkyti tešlą ir iškočioti. Formuoti norimos formos sausainius.
3.
Supjaustyti vaisius. Į skardą dėti sausainius ir vaisių skilteles. Kepti 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainukai su cinamonu
- Kūčiukai (šlyžikai)
- Traškieji sausainiukai
- Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
- Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
- Varškės sausainiai
- Cinamoniniai sausainiai
- Sausainiai
- KŪČIUKAI
- Smėlinukai
- Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
- Mėlynių žvaigždutės
- Sausainiai „Mano meilei“
- Žiemiški šokoladiniai meduoliai
- Imbieriniai Viktorijos sausainiai
- Orandžiniai keksiukai
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
- Avižinių dribsnių sausainiai
- „Torketti“
- Šokoladiniai sausainiai
Imbieriniai sausainiai šeimai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Miltai,
400 gramų -
Medus,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas imbieras,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiviai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Apelsinai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Monika
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakti su cukrumi. Sviestą išsukti su medumi.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sudėti prieskonius. Galima dėti ir pankolio sėklų, kardamono, juodųjų pipirų, gvazdikėlių. Suminkyti tešlą ir iškočioti. Formuoti norimos formos sausainius.
Supjaustyti vaisius. Į skardą dėti sausainius ir vaisių skilteles. Kepti 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Geruole
2018-12-15 11:42
Skanu! :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...