Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 vienetai | kiaušinių baltymais |
4 vienetai | kiaušinių trynių |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
šiek tiek | jūros druska |
250 gramų | visų grūdo dalių speltų miltai |
150 gramų | lazdyno riešutai (kapoti) |
5 centimetrai | imbieras |
50 gramų | lazdyno riešutai (nesmulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų.
2.
Į kiaušinių trynius sudėkite sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
3.
Į plakinį sudėkite miltus, gerai išmaišykite
4.
Pridėkite kapotus riešutus, tarkuotą imbierą, įmaišykite kiaušinių baltymus.
5.
Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi, iš tešlos suformuokite mažus tešlos kamuoliukus ir dėkite ant skardos. Kiekvieną tešlos kamuoliuką šiek tiek suplokite, pridėkite kelis nesmulkintus riešutus į vidurį.
6.
Kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalėdiniai sausainiai
- Vamzdeliai su avietėmis
- Austriški šokoladiniai sausainiai
- Avižiniai sausainiai
- Imbieriniai sausainukai
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Traškūs sausainiai
- Burnoje tirpstantys morengai
- Sausainiai "paršiukai"
- Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
- Šventiniai sausainiai
- Paprastuoliai sausainukai
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Smėlinukai
- Sausainiai
- Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
- Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
- Šokoladiniai biskvitai
- Kamelijos skanėstas
- Sausainiai su krakmolu
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaušinių baltymai,
2 vienetai -
Kiaušinių tryniai,
4 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Jūros druska
-
Visų grūdo dalių speltų miltai ,
250 gramų -
Lazdyno riešutai, kapoti,
150 gramų -
Imbieras,
5 centimetrai -
Lazdyno riešutai, nesmulkinti,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų.
Į kiaušinių trynius sudėkite sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
Į plakinį sudėkite miltus, gerai išmaišykite
Pridėkite kapotus riešutus, tarkuotą imbierą, įmaišykite kiaušinių baltymus.
Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi, iš tešlos suformuokite mažus tešlos kamuoliukus ir dėkite ant skardos. Kiekvieną tešlos kamuoliuką šiek tiek suplokite, pridėkite kelis nesmulkintus riešutus į vidurį.
Kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...