
Sausainiai "Margučiai"
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
100 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
400 gramų | miltai |
50 gramų | cukraus pudra |
1 vienetas | citrinos |
0.5 pakelio | pabarstukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite miltus ir viską gerai išminkykite, tešla turi nelipti prie rankų.
2.
Tešlą palaikykite šaldytuve 30 min.
3.
Orkaitę įkaitinkite iki 180C temp. Tešlą iškočiokite apie 3 mm storio bei su formelėmis išspauskite sausainiukus. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jo sausainiukus.
4.
Išspauskite citrinos sultis, dėkite cukraus pudros, kol bus gera konsistencija. Tepkite iškepusius sausainius ir apibarstykite pabarstukais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaikystės skarelės
-
Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
-
Barankėlės
-
Kokosiniai sausainiai
-
Sausučiai
-
Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
-
Tinginys tarp aguonų
-
Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
-
Trapios tešlos sausainiai
-
Aguoniniai sausainėliai
-
Sausainiai su varške ir cinamonu
-
Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
-
Švilpukai
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Paprasti Ingos sausainukai
-
Imbierinės žvaigždės
-
Šventiniai sausainiai
Sausainiai "Margučiai"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
400 gramų -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Pabarstukai,
0.5 pakelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite miltus ir viską gerai išminkykite, tešla turi nelipti prie rankų.
Tešlą palaikykite šaldytuve 30 min.
Orkaitę įkaitinkite iki 180C temp. Tešlą iškočiokite apie 3 mm storio bei su formelėmis išspauskite sausainiukus. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jo sausainiukus.
Išspauskite citrinos sultis, dėkite cukraus pudros, kol bus gera konsistencija. Tepkite iškepusius sausainius ir apibarstykite pabarstukais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...