Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 100 gramų | miltai |
| 100 gramų | manų kruopos |
| 100 gramų | sviestas |
| 50 gramų | cukraus pudra |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | malto imbiero |
| 1 žiupsnelis | aguonų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.
2.
Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.
3.
Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Susuktukai su moliūgu
-
Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Sausainiai su obuoliais
-
Varškės sausainiai
-
Sausainiai su saldainiukais vaikams
-
Sausainiai su bananais
-
Imbieriniai sausainiai
-
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
-
Kokosiniai sausainiai
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Imbieriniai elniukai
-
Mėlynių žvaigždutės
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Paprastuoliai sausainukai
-
Reino sausainiai
-
Citrininiai sausainiai
-
Sausainiai macarons
-
Avižinių dribsnių sausainiai
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
100 gramų -
Manų kruopos,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas imbieras,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aguonos,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Onė
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.
Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.
Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
