Sausainukai "Sraigės"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) | |
| 3 vienetai | sūrelis (varškės, saldus) | |
| šiek tiek | soda (nugesinta actu, ant peilio galo) | |
| 2 stiklinės | kvietiniai miltai | |
| 1 stiklinė | cukrus | |
| šiek tiek | aguonų | |
| Tešlai: | ||
| 200 gramų | margarinas | |
| Pertepimui: | ||
| 2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Saldžius sūrelius su kiaušinių tryniais, sudėkite sutarkuotą margariną, suberkite miltus ir sodą bei išminkykite tešlą. Tešla neturi būti per daug kieta. Kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą. Pertepimui baltymus gerai išplakite su cukrumi iki standžių putų. Iš tešlos iškočiokite lakštus. Juos sutepkite išplaktais baltymais su cukrumi, pabarstykite aguonomis . Lakštus susukite, supjaustykite riekelėmis. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusė valandos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdiniai imbieriniai sausainiai
-
Mini raguoliai
-
Trapūs sausainiai
-
Pirštai
-
Mielieji šuniukai
-
Arbatiniai sausainiai
-
Sausainiai "Riešutiniai"
-
Meduolis baltarusiškai
-
Sviestiniai sausainiai su levandomis
-
Avižiniai sausainiai
-
Trapūs sausainiai
-
Švilpukai
-
Imbierinės žvaigždės
-
Alaus sausainiai
-
Kokosiniai sausainiai su šokoladu
-
Meduoliai
-
Sausainiai su riešutais
-
Biskočiai
-
Sausainiai „Cappuccino“
-
Žiemos skanumynas
Sausainukai "Sraigės"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sūrelis, varškės, saldus,
3 vienetai - Soda, nugesinta actu, ant peilio galo
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė - Aguonos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Margarinas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saldžius sūrelius su kiaušinių tryniais, sudėkite sutarkuotą margariną, suberkite miltus ir sodą bei išminkykite tešlą. Tešla neturi būti per daug kieta. Kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą. Pertepimui baltymus gerai išplakite su cukrumi iki standžių putų. Iš tešlos iškočiokite lakštus. Juos sutepkite išplaktais baltymais su cukrumi, pabarstykite aguonomis . Lakštus susukite, supjaustykite riekelėmis. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusė valandos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
