Sausainukai "Sraigės"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) | |
3 vienetai | sūrelis (varškės, saldus) | |
šiek tiek | soda (nugesinta actu, ant peilio galo) | |
2 stiklinės | kvietiniai miltai | |
1 stiklinė | cukrus | |
šiek tiek | aguonų | |
Tešlai: | ||
200 gramų | margarinas | |
Pertepimui: | ||
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Saldžius sūrelius su kiaušinių tryniais, sudėkite sutarkuotą margariną, suberkite miltus ir sodą bei išminkykite tešlą. Tešla neturi būti per daug kieta. Kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą. Pertepimui baltymus gerai išplakite su cukrumi iki standžių putų. Iš tešlos iškočiokite lakštus. Juos sutepkite išplaktais baltymais su cukrumi, pabarstykite aguonomis . Lakštus susukite, supjaustykite riekelėmis. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusė valandos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainiai "Sveikuoliukai"
- Gardūs kokosiniai sausainiukai
- Biskočiai
- Voveraitės
- Susuktukai su moliūgu
- Paprastuoliai sausainukai
- Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
- Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
- Alaus sausainiai
- Sausučiai
- Sausainiukai-pumpačiukai
- Juostelės su džemu
- Sausainiai „Bangelės“
- Paprasti sausainukai
- Kamelijos skanėstas
- Skanūs sausainėliai
- Labai šokoladiniai amerikietiški sausainiai
- Baltijos pyragėliai
- Trapieji spelta sausainiukai
- Grybukai
Sausainukai "Sraigės"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sūrelis, varškės, saldus,
3 vienetai - Soda, nugesinta actu, ant peilio galo
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė - Aguonos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Margarinas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saldžius sūrelius su kiaušinių tryniais, sudėkite sutarkuotą margariną, suberkite miltus ir sodą bei išminkykite tešlą. Tešla neturi būti per daug kieta. Kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą. Pertepimui baltymus gerai išplakite su cukrumi iki standžių putų. Iš tešlos iškočiokite lakštus. Juos sutepkite išplaktais baltymais su cukrumi, pabarstykite aguonomis . Lakštus susukite, supjaustykite riekelėmis. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusė valandos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...