Sausainiai su šokoladu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | kiaušiniai |
315 gramų | miltai |
250 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
200 gramų | sviestas |
200 gramų | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Įmušame kiaušinius, gerai išmaišome. Suberiame miltus, druską, kepimo miltelius ir išmaišome iki vientisos masės. Įmaišome 100 g kapoto šokolado. Tešlą uždarome į sandarų indą ir dedame į šaldytuvą 1 val.
2.
Imame tešlą arbat. šaukšteliu, delnais suformuojame kamuoliuką ir suplojame. Dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 10- 12 min. Tarp sausainių palikite didelius tarpelius, nes kepdami jie plečiasi į šonus.
3.
Iškepusius sausainius paliekame orkaitėje atvėsti, o tuo tarpu garuose išsilydome likusį šokoladą ir apliejame juo atvėsusius sausainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainiai "Šypsenėlės"
- Sausainiai "Margučiai"
- Rūtos eglutės
- Kriaušinės skarelės
- Tinginys tarp aguonų
- Obuolių sausainiai
- Sausainiai su bananais
- Sausainiai su riešutais
- Skanūs sausainėliai
- Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
- Paplotėliai su bananais
- Kalėdiniai sausainiai
- Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
- Avižinių dribsnių sausainiai
- Sviestiniai sausainiai
- Kalėdiniai sausainiai
- Švilpukai
- Kalėdiniai imbieriniai sausainiai
- Trapieji spelta sausainiukai
- Imbieriniai sausainiai šeimai
Sausainiai su šokoladu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
315 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Šokoladas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Įmušame kiaušinius, gerai išmaišome. Suberiame miltus, druską, kepimo miltelius ir išmaišome iki vientisos masės. Įmaišome 100 g kapoto šokolado. Tešlą uždarome į sandarų indą ir dedame į šaldytuvą 1 val.
Imame tešlą arbat. šaukšteliu, delnais suformuojame kamuoliuką ir suplojame. Dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 10- 12 min. Tarp sausainių palikite didelius tarpelius, nes kepdami jie plečiasi į šonus.
Iškepusius sausainius paliekame orkaitėje atvėsti, o tuo tarpu garuose išsilydome likusį šokoladą ir apliejame juo atvėsusius sausainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ooo
2014-08-05 18:58
Man sausainiai issiliejo ir pasidare pyragas :))
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...