
Sausainiai su šokoladu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | kiaušiniai |
315 gramų | miltai |
250 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
200 gramų | sviestas |
200 gramų | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Įmušame kiaušinius, gerai išmaišome. Suberiame miltus, druską, kepimo miltelius ir išmaišome iki vientisos masės. Įmaišome 100 g kapoto šokolado. Tešlą uždarome į sandarų indą ir dedame į šaldytuvą 1 val.
2.
Imame tešlą arbat. šaukšteliu, delnais suformuojame kamuoliuką ir suplojame. Dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 10- 12 min. Tarp sausainių palikite didelius tarpelius, nes kepdami jie plečiasi į šonus.
3.
Iškepusius sausainius paliekame orkaitėje atvėsti, o tuo tarpu garuose išsilydome likusį šokoladą ir apliejame juo atvėsusius sausainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdinės dėžutės
-
Krekeriai
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Trapūs sausainiai
-
Susuktukai su moliūgu
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Kūčiukai
-
Sausainiai "Riešutiniai"
-
Sausainiai su saldainiukais vaikams
-
Kriaušinės skarelės
-
Lapeliai su įdaru
-
Austriški šokoladiniai sausainiai
-
Sausainiukai pailgiukai su varške
-
Rūtos eglutės
-
Trapios tešlos sausainiai
-
Piršteliai su kmynais
-
Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
-
Kokosiniai sausainiai
-
Migdoliniai sausainiai
-
Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
Sausainiai su šokoladu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
315 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Šokoladas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Įmušame kiaušinius, gerai išmaišome. Suberiame miltus, druską, kepimo miltelius ir išmaišome iki vientisos masės. Įmaišome 100 g kapoto šokolado. Tešlą uždarome į sandarų indą ir dedame į šaldytuvą 1 val.
Imame tešlą arbat. šaukšteliu, delnais suformuojame kamuoliuką ir suplojame. Dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 10- 12 min. Tarp sausainių palikite didelius tarpelius, nes kepdami jie plečiasi į šonus.
Iškepusius sausainius paliekame orkaitėje atvėsti, o tuo tarpu garuose išsilydome likusį šokoladą ir apliejame juo atvėsusius sausainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ooo
2014-08-05 18:58
Man sausainiai issiliejo ir pasidare pyragas :))
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...