Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Tešlai: | ||
120 gramų | sviestas | |
4 valgomieji šaukštai | medus | |
1 arbatinis šaukštelis | dr. oetker kepimo milteliai | |
400 gramų | kvietiniai miltai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | malto imbiero | |
1 arbatinis šaukštelis | malta kalendra | |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas | |
120 gramų | rudasis cukrus | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
Papuošimui: | ||
2 pakeliai | dr. oetker glajus | |
1 pakelis | dr. oetker glajaus pieštukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Tešlai į dubenį supilame miltus, imbierą, kalendrą, cinamoną, cukrų, kepimo miltelius, viską sumaišome. Suplakame ir įdedame kiaušinį. Atskirame inde pakaitiname sviestą, sudedame medų. Viską sumaišome. Gautą vientisą masę išminkome ir paliekame šaldytuve 30 minučių. Tada tešl kočiojame ir formuojame norimas sausainių formas.
2.
Suformuotus sausainius dedame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.
3.
Dekoravimo produktus dedame į karštą vandenį porai minučių, kad jie sumikštėtų. Iškeptus ir atvėsusius sausainius dekoruojame. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainiai su varške
- Saldžios juostelės
- Sausainiai su varške ir cinamonu
- Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
- Tinginys tarp aguonų
- Vaikystės skarelės
- Sausainiai „Kalėdų eglutės“
- Austriški šokoladiniai sausainiai
- Kalėdiniai sausainiai
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
- Trapūs sausainiai
- Citrininiai sausainiai
- Sausainiai "paršiukai"
- Paprasti lietuviški sausainiai
- Sausainiai "Sveikuoliukai"
- Mini raguoliai
- Florentinai
- Sausainiai
- Riešutinės širdelės
- Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
120 gramų -
Medus,
4 valgomieji šaukštai -
Dr. Oetker kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Maltas imbieras,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Malta kalendra,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Rudasis cukrus,
120 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Dr. Oetker glajus,
2 pakeliai -
Dr. Oetker glajaus pieštukai,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai į dubenį supilame miltus, imbierą, kalendrą, cinamoną, cukrų, kepimo miltelius, viską sumaišome. Suplakame ir įdedame kiaušinį. Atskirame inde pakaitiname sviestą, sudedame medų. Viską sumaišome. Gautą vientisą masę išminkome ir paliekame šaldytuve 30 minučių. Tada tešl kočiojame ir formuojame norimas sausainių formas.
Suformuotus sausainius dedame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.
Dekoravimo produktus dedame į karštą vandenį porai minučių, kad jie sumikštėtų. Iškeptus ir atvėsusius sausainius dekoruojame. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...