![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Aguoniniai sausainėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | aguonų (maltos) |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
1 sauja | migdolai |
1 sauja | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius. Suberti aguonas ir miltus. Suminkyti tešlą. Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais. Juos sudėti į skardą, į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną. Kepti apie 20 minučių 180° C temp. orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
-
Žagarėliai “Gėlytės”
-
Kriaušinės skarelės
-
Kamelijos skanėstas
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Sausainiai su obuoliais
-
Austriški kalėdiniai sausainukai
-
Aguoniniai sausainėliai
-
Kokosiniai sausainiai
-
Smėlinukai
-
Meduolinė karieta
-
Žiemos skanumynas
-
„Torketti“
-
Sausainiai su migdolais
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Dribsnių sausainiai
-
Sezamo sausainiai
-
Riešutinės širdelės
-
Sausučiai
-
Žiedeliai
Aguoniniai sausainėliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Aguonos, maltos,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Vanilinis cukrus
-
Migdolai,
1 sauja -
Razinos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius. Suberti aguonas ir miltus. Suminkyti tešlą. Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais. Juos sudėti į skardą, į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną. Kepti apie 20 minučių 180° C temp. orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...