
Aguoniniai sausainėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | aguonų (maltos) |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
1 sauja | migdolai |
1 sauja | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius. Suberti aguonas ir miltus. Suminkyti tešlą. Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais. Juos sudėti į skardą, į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną. Kepti apie 20 minučių 180° C temp. orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai „Cappuccino“
-
Traškūs šokoladiniai sausainiai
-
Trapūs sausainiai
-
Sausainiai su varške ir cinamonu
-
Sausainiai "Riešutiniai"
-
Arbatiniai sausainiai
-
Skanios širdelės
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Vaikystės skarelės
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Susuktukai su moliūgu
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Avižiniai sausainiai
-
Sausainiukai-pumpačiukai
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Avižinių dribsnių sausainiai
Aguoniniai sausainėliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Aguonos, maltos,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Vanilinis cukrus
-
Migdolai,
1 sauja -
Razinos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius. Suberti aguonas ir miltus. Suminkyti tešlą. Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais. Juos sudėti į skardą, į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną. Kepti apie 20 minučių 180° C temp. orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...