| 75 gramai | sviestas (šokoladinis arba paprastas su kakava) |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | vanilinis cukrus |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| šiek tiek | juodojo šokolado (gabaliukai arba granulės) |
| 3 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs sausainėliai
-
Sausainiai su šokoladu
-
Paprastuoliai sausainukai
-
Sausainiai
-
Kokosiniai sausainiai su šokoladu
-
Austriški šokoladiniai sausainiai
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Sausainiai su cukraus glazūra
-
Florentinai
-
Macarons
-
Varškės sausainiai
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Austriški kalėdiniai sausainukai
-
Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
-
Sausainiai su riešutais
-
Apelsininiai keksiukai
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Sezamo sausainiai
-
Sausainiai „Pirštukai“
Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, šokoladinis arba paprastas su kakava,
75 gramai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Vanilinis cukrus
-
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Juodasis šokoladas, gabaliukai arba granulės
-
Avižiniai dribsniai,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakti su mikseriu, sudėti minkštą sviestą ir vėl plakti mikseriu. Suberti miltus, avižinius dribsnius, šokoladą ir gerai viską išmaišyti. Palikti pastovėti maždaug 30 min. Tada darome norimo dydžio rutuliukus, juos dedame į skardą, kurioje įklotas kepimo popierius ir išteptas riebalais. Kepame maždaug pusvalandį 150 - 180 laipsnių orkaitėje. Skanaus :)
Komentarai (6)
-
Egle
2010-01-28 21:24
Gal tiediog per skystus padarei.. turi gautis ,dedi saukstu kaip blynus kad keptum ir tarpus daryk didesnius ;) nieko pabandyk dar karta ,tik va sakau daryk tirstesnius tiesiog :-)
-
Monika
2010-01-28 20:11
norejau paklausti kodel man nesigauna sausainiai jie man istysta orkaitei kepant tada gaunasi ne sausainiai o pyragas kodel taip gaunasi ar viskas gerai nieko nereikia dadeti ka nors kad taip nesubegtu
