Riestainiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 50 gramų | sviestas | |
| 100 gramų | cukrus | |
| 2 valgomieji šaukštai | pienas | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 250 gramų | miltai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
| Aptepimui: | ||
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Iki baltumo išsukite sviestą, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, paskiausiai - sudėkite miltus su kepimo milteliais. Tešlą išminkykite ant lygaus paviršiaus, o kai bus lygi, formuokite iš jos ritinėlius ir suvyniokite kaip riestainius. Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 180°C temp., kol taps gražios auksinės spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Napoleono pyragaičiai
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Avietiniai keksiukai
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Tiramisu
-
Alinos keksiukai
-
Amerikoniškos spurgytės
-
Suktukai su varške
-
Spurgos su meile ir varške
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Skanūs zuikučiai
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
-
Cukinijų keksiukai
-
Sūrio pyragėliai
-
Varškės spurgos
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Imbieriniai keksiukai
Riestainiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iki baltumo išsukite sviestą, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, paskiausiai - sudėkite miltus su kepimo milteliais. Tešlą išminkykite ant lygaus paviršiaus, o kai bus lygi, formuokite iš jos ritinėlius ir suvyniokite kaip riestainius. Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 180°C temp., kol taps gražios auksinės spalvos.
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-02-01 07:45
O tai skardą nereikia niekuo patepti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
