Obuoliai skarelėse
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 0.5 kilogramo | tešla (sluoksniuota, šaldyta) | |
| 6 vienetai | obuoliai (rūgštūs) | |
| 12 arbatinių šaukštelių | uogienė (bruknių) | |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| 1 žiupsnelis | cinamonas | |
| 2 valgomieji šaukštai | dižono garstyčios | |
| 2 pakeliai | vanilinis cukrus | |
| Aptepimui: | ||
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, perpjaukite skersai pusiau ir apšlakstykite citrinos sultimis. Cukrų sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
2.
Atšildykite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite 10 X 10 cm dydžio kvadratėliais. Į kvadratėlio vidurį dėkite paruoštą obuolio puselę, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu, dėkite bruknių uogiene.
3.
Tešlos kraštus patepkite kiaušinių plakiniu ir padarykite vokelį, užspauskite kraštus ir vėl aptepkite kiaušinių plakiniu.
4.
Paruoštus pyragėlius dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje iki 210° C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol pyragėliai gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladainis
-
Pyragėliai su baravykais
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Bananiniai keksiukai
-
Riešutinis pyragas
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Obuolių pyragaičiai
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Šokoladinis pyragėlis per 3 minutes
-
Kriaušių desertai
-
Vaniliniai keksiukai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Saldieji keksiukai
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
Obuoliai skarelėse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešla, sluoksniuota, šaldyta,
0.5 kilogramo -
Obuoliai, rūgštūs,
6 vienetai -
Uogienė, bruknių,
12 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Dižono garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
2 pakeliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, perpjaukite skersai pusiau ir apšlakstykite citrinos sultimis. Cukrų sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
Atšildykite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite 10 X 10 cm dydžio kvadratėliais. Į kvadratėlio vidurį dėkite paruoštą obuolio puselę, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu, dėkite bruknių uogiene.
Tešlos kraštus patepkite kiaušinių plakiniu ir padarykite vokelį, užspauskite kraštus ir vėl aptepkite kiaušinių plakiniu.
Paruoštus pyragėlius dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje iki 210° C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol pyragėliai gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
