Obuoliai skarelėse
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
0.5 kilogramo | tešla (sluoksniuota, šaldyta) | |
6 vienetai | obuoliai (rūgštūs) | |
12 arbatinių šaukštelių | uogienė (bruknių) | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
1 žiupsnelis | cinamonas | |
2 valgomieji šaukštai | dižono garstyčios | |
2 pakeliai | vanilinis cukrus | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, perpjaukite skersai pusiau ir apšlakstykite citrinos sultimis. Cukrų sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
2.
Atšildykite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite 10 X 10 cm dydžio kvadratėliais. Į kvadratėlio vidurį dėkite paruoštą obuolio puselę, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu, dėkite bruknių uogiene.
3.
Tešlos kraštus patepkite kiaušinių plakiniu ir padarykite vokelį, užspauskite kraštus ir vėl aptepkite kiaušinių plakiniu.
4.
Paruoštus pyragėlius dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje iki 210° C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol pyragėliai gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio pyragėliai
- Keksiukai su šviežiomis uogomis
- Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
- Bandelės su cinamonu
- Suktukai su varške
- Pyragaičiai su obuoliais
- Plikytos tešlos pyragaičiai
- Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
- Kokosiniai keksiukai su baltuoju šokoladu!
- Šventiniai žaliukai
- Varškiniai keksiukai
- Spurgos su vyšnių džemu
- Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Raugintų kopūstų bandelės
- Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
- Pyragėliai su obuoliais
- Karamelinės lazdelės
- Margi keksiukai
- Aguonų vyniotinukai
Obuoliai skarelėse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešla, sluoksniuota, šaldyta,
0.5 kilogramo -
Obuoliai, rūgštūs,
6 vienetai -
Uogienė, bruknių,
12 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Dižono garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
2 pakeliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, perpjaukite skersai pusiau ir apšlakstykite citrinos sultimis. Cukrų sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
Atšildykite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite 10 X 10 cm dydžio kvadratėliais. Į kvadratėlio vidurį dėkite paruoštą obuolio puselę, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu, dėkite bruknių uogiene.
Tešlos kraštus patepkite kiaušinių plakiniu ir padarykite vokelį, užspauskite kraštus ir vėl aptepkite kiaušinių plakiniu.
Paruoštus pyragėlius dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje iki 210° C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol pyragėliai gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...