
Spurgos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | varškė | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
10 valgomųjų šaukštų | miltai | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
2 valgomieji šaukštai | degtinė | |
1 arbatinis šaukštelis | soda | |
Kepimui: | ||
1 litras | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius su cukrumi išplakti, dėti pertrintą varškę, miltus, nugesinta sodą, degtinę ir išminkyti.
2.
Formuoti spurgas ir virti aliejuje. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos spurgos
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Voveraitės
-
Daniški pyragėliai
-
Kiškio pyragaičiai
-
Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
-
Pikantiški pyragėliai
-
Bandelės su varške
-
Varškės spurgos
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Spurgos kitaip
-
Šokoladinis pyragėlis per 3 minutes
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Paprastas obuolių pyragas
-
Kriaušių desertai
-
Tiramisu
-
Mini čeburekai
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Spurgos su vyšniomis
Spurgos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
400 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
10 valgomųjų šaukštų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su cukrumi išplakti, dėti pertrintą varškę, miltus, nugesinta sodą, degtinę ir išminkyti.
Formuoti spurgas ir virti aliejuje. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Roberta
2017-04-20 11:35
Skanuuu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...