Pyragėliai su slyvomis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grietinė |
200 gramų | margarinas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
šiek tiek | slyvos (iš kompoto) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Margarinas tarkuojamas burokine tarka, po to supilama grietinė, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai. Viskas gerai išmaišoma, ir 12—15 minučių tešla šaldoma. Po to plonai iškočiodama, supjaustoma kvadratėliais, ant jų uždedama po vieną slyvą (iš slyvų kauliukai išimti), o į jų vidų įberiama cukraus, jei yra ir smulkintų riešutų ar džiovintos gelteklės, susukama ir kepama, kol gražiai pagels. Pyragėliai dedami į karštą orkaitę. Iškepti pyragėliai pabarstomi cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių keksiukai
- Sūrio keksiukai
- Kivi keksiukai
- Žagarėliai
- Rageliai
- Obuoliniai keksiukai
- Minkšti morkų keksiukai
- Greitas sausaininis pyragas
- Paprastas obuolių pyragas
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Nykštukų pyragaičiai
- „Torketti“
- Aguonų vyniotinukai
- Morengai su šokoladu
- Amerikoniškos spurgytės
- Keksiukai su kakava
- Skanūs zuikučiai
- Bandelės su varške
- Pyragėliai su žuvimi
- Pyragėliai su vištienos įdaru
Pyragėliai su slyvomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Margarinas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2.5 stiklinės - Slyvos, iš kompoto
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Margarinas tarkuojamas burokine tarka, po to supilama grietinė, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai. Viskas gerai išmaišoma, ir 12—15 minučių tešla šaldoma. Po to plonai iškočiodama, supjaustoma kvadratėliais, ant jų uždedama po vieną slyvą (iš slyvų kauliukai išimti), o į jų vidų įberiama cukraus, jei yra ir smulkintų riešutų ar džiovintos gelteklės, susukama ir kepama, kol gražiai pagels. Pyragėliai dedami į karštą orkaitę. Iškepti pyragėliai pabarstomi cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...