Užpilkite vyšnias cukrumi (aš pridėjau 1,5 šaukšto) ir palikite 20 minučių.
Supjaustykite tešlą stačiakampiais.
Ant kiekvienos stačiakampio krašto uždėkite vyšnių, užberkite po 0,5 šaukštelio krakmolo ir užlenkite kraštu, kuriame nėra vyšnių. Kraštus užspauskite, kad įdaras neišbėgtų.
Kepkite 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | tešla (sluoksniuota bemielė) |
200 gramų | vyšnios (be kauliukų) |
šiek tiek | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Saldieji keksiukai
-
Pyragėliai su baravykais
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Citrinų pudingas
-
Pikantiški pyragėliai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Dribsnių keksiukai
-
Paplotėliai su bananais
-
Spurgytės su kremu
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
-
Rudeniniai grybukai
-
Sūrio pyragėliai
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Žaismingi keksiukai
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota bemielė,
500 gramų -
Vyšnios, be kauliukų,
200 gramų - Cukrus
-
Krakmolas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilkite vyšnias cukrumi (aš pridėjau 1,5 šaukšto) ir palikite 20 minučių.
Supjaustykite tešlą stačiakampiais.
Ant kiekvienos stačiakampio krašto uždėkite vyšnių, užberkite po 0,5 šaukštelio krakmolo ir užlenkite kraštu, kuriame nėra vyšnių. Kraštus užspauskite, kad įdaras neišbėgtų.
Kepkite 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
deimantukas
2012-06-25 17:56
apie si recepta sluoksniuotos teslos pyrageliai su vysniu idariu as buvo idomus valgyk skanu!!! :super: :super: :super2: :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...