Užpilkite vyšnias cukrumi (aš pridėjau 1,5 šaukšto) ir palikite 20 minučių.
Supjaustykite tešlą stačiakampiais.
Ant kiekvienos stačiakampio krašto uždėkite vyšnių, užberkite po 0,5 šaukštelio krakmolo ir užlenkite kraštu, kuriame nėra vyšnių. Kraštus užspauskite, kad įdaras neišbėgtų.
Kepkite 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | tešla (sluoksniuota bemielė) |
200 gramų | vyšnios (be kauliukų) |
šiek tiek | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bandelės su grybais
- Minkšti morkų keksiukai
- Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
- Keksiukai su persikais
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Šokoladiniai keksiukai
- Sluoksniuotos tešlos rageliai
- Suktukai su varške
- Greiti pyragėliai - maišeliai
- Kiškio pyragaičiai
- Aguoninės formelės
- Morenginiai pyragėliai su kremu
- Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
- Tiramisu
- Varškės spurgos
- Pyragėliai su krabų lazdelėmis
- Paprastas skanių spurgų receptas
- Spurgos su vyšniomis
- Mielinė bulka su razinomis
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota bemielė,
500 gramų -
Vyšnios, be kauliukų,
200 gramų - Cukrus
-
Krakmolas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilkite vyšnias cukrumi (aš pridėjau 1,5 šaukšto) ir palikite 20 minučių.
Supjaustykite tešlą stačiakampiais.
Ant kiekvienos stačiakampio krašto uždėkite vyšnių, užberkite po 0,5 šaukštelio krakmolo ir užlenkite kraštu, kuriame nėra vyšnių. Kraštus užspauskite, kad įdaras neišbėgtų.
Kepkite 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
deimantukas
2012-06-25 17:56
apie si recepta sluoksniuotos teslos pyrageliai su vysniu idariu as buvo idomus valgyk skanu!!! :super: :super: :super2: :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...