
Imbieriniai keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | obuolių sultys |
1 vienetas | obuoliai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti obuolių sultis. Toliau maišant pikti miltus. Viską išmaišius įdėti malto imbiero ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Pyragėlis su uogomis
-
Pyragėliai su saliamiu
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Kriaušių desertai
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Papajaus pyragėliai
-
Šventiniai žaliukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Karamelinis keskiukas
-
Spurgos
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Rudeniniai grybukai
-
Spurgos
-
Obuolių pyragėliai
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Obuolinės kišenėlės
-
Imbieriniai keksiukai
-
Karamelinės lazdelės
Imbieriniai keksiukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Obuolių sultys,
100 mililitrų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti obuolių sultis. Toliau maišant pikti miltus. Viską išmaišius įdėti malto imbiero ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...