
Gėlytė su pagardinimu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 riekės | dešra | |
4 lapai | sluoksniuotos tešlos | |
1 sauja | sūris | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Tešla atšildoma, šiek tiek pakočiojama ir padalinama į du keturkampiukus arba stačiakampius. Šiek tiek įpjauti per viduriuką – nuo viršaus į apačią ir iš kampų.
2.
Dešros gabaliukus supjaustyti arba suplėšyti į kelias dalis.
3.
Sudėti ant tešlos viduriuko, apibarstyti sūriu.
4.
Susukti gėlytę – pirmiausia apsukti įdarą ta dalimi, kuri neįpjauta, tada – kitais dviem trikampiukais. Svarbiausia galiukus užspausti, kad gėlytė neišsileistų.
5.
Kiaušinį išplakti ir šiuo plakiniu aptepti gėlytes.
6.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos spurgos
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Varškiniai keksiukai
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
-
Papajaus pyragėliai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Pyragėliai su baravykais
-
Riestainiai
-
Daniški pyragėliai
-
Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
-
Kamelijos skanėstas
-
Žaismingi keksiukai
-
Amerikoniškos spurgytės
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Kapučininiai keksiukai
Gėlytė su pagardinimu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Dešra,
8 riekės -
Sluoksniuota tešla,
4 lapai -
Sūris,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešla atšildoma, šiek tiek pakočiojama ir padalinama į du keturkampiukus arba stačiakampius. Šiek tiek įpjauti per viduriuką – nuo viršaus į apačią ir iš kampų.
Dešros gabaliukus supjaustyti arba suplėšyti į kelias dalis.
Sudėti ant tešlos viduriuko, apibarstyti sūriu.
Susukti gėlytę – pirmiausia apsukti įdarą ta dalimi, kuri neįpjauta, tada – kitais dviem trikampiukais. Svarbiausia galiukus užspausti, kad gėlytė neišsileistų.
Kiaušinį išplakti ir šiuo plakiniu aptepti gėlytes.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai