6 lapai | sluoksniuotos tešlos (bemielės) |
250 gramų | vištienos krūtinėlės |
1 vienetas | morka |
1 vienetas | svogūnas |
2 vienetai | salieras (stiebo) |
50 gramų | brie sūrio (pjaustyto) |
1 sauja | sezamo sėklų |
1 vienetas | kiaušinis (trynio, aptepimui) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
Supjaustyti, kad gautųsi pyragėliai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Plikyti pyragaičiai
- Kamelijos skanėstas
- Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
- Keksiukai su kakava
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Karamelinis keskiukas
- Bandelės su grybais
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Obuoliai skarelėse
- Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
- Varškės spurgos
- Pyragaičiai su obuoliais
- Vištos spurgos
- Lengvai padaromi purūs žagarėliai
- Evos šokoladiniai keksiukai
- Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
- Pyragas aguonėlė
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Paprastas obuolių pyragas
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Sluoksniuota tešla, bemielės,
6 lapai -
Vištienos krūtinėlė,
250 gramų -
Morka,
1 vienetas -
Svogūnas ,
1 vienetas -
Salieras , stiebo,
2 vienetai -
Brie sūris, pjaustyto,
50 gramų -
Sezamo sėklos,
1 sauja -
Kiaušinis , trynio, aptepimui,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kol bus ruošiamas įdaras, tešla atšils, beliks ją pakočioti šiek tiek. Suformuoti pailgą juostą.
Vištiena supjaustyti smulkiais gabaliukais, pasūdyti. Apkepti aliejuje.
Morką sutarkuoti, saliero stiebus supjaustyti. Svogūną supjaustyti smulkiai. Daržoves sudėti į keptuvę su apkepta vištiena, pasūdyti. Troškinti ant nedidelės ugnies, kol vištiena iškeps ir daržovės suminkštės. Palikti atvėsti. Geriausia palenktame inde, kad aliejus nuvarvėtų.
Ant tešlos juostų sudėti atvėsusį (būtinai) įdarą, paskui sūrio gabaliukus ir suvynioti. Vyniotinio galus gerai užspauskite ir užlenkite į apačią, kad kepant neištekėtų nuo vištienos ir daržovių troškinimo likęs aliejus.
Aptepti išplaktu tryniu ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol parus viršus.
Supjaustyti, kad gautųsi pyragėliai.
Komentarai