
Prancūziški rageliai su migdolais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | prancūziški rageliai (vakarykščiai) | |
15 gramų | migdolai (drožlės) | |
Sirupui: | ||
40 litrų | vanduo | |
1 valgomasis šaukštas | cukrus | |
1 valgomasis šaukštas | brendis | |
Įdarui: | ||
30 gramų | cukrus | |
30 gramų | migdolai | |
1 žiupsnelis | druska | |
30 gramų | sviesto skonio „rama maestro“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Paruošiam sirupą: vandenį, cukrų ir brendį išmaišome ir kaitiname tol, kol ištirpsta cukrus.
2.
Įdaras – su smulkintuvu sumaišome cukrų, migdolus ir druską iki vientisos masės. Tuomet sudedame sviesto skonio "Rama Maestro" ir vėl įjungiame smulkintuvą. Ir galiausiai įmaišome kiaušinį. Plakame viską tol, kol masė tampa kreminė.
3.
Perpjauname prancūziškus ragelius išilgai. Vieną dalį aptepame kremine mase. Uždedame kitą prancūziško ragelio dalį ant viršaus. Tuomet gausiai aptepame sirupu ir apibarstome migdolais. Taip pat gausiai.
4.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Migdolai turi gražiai paruduoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaniliniai keksiukai
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Citrinų pudingas
-
Tartaletės su vaisiais
-
Bananiniai keksiukai
-
Bandelės su varške
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Žaismingi keksiukai
-
Tiramisu gaminimas
-
Šokoladinis pyragėlis per 3 minutes
-
Bananiniai - snikersiniai keksiukai
-
Vištos spurgos
-
Prancūziški eklerai su sviesto kremu
-
Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Obuoliai skarelėse
-
Voveraitės
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Prancūziški rageliai su migdolais
Prancūziški rageliai su migdolais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Prancūziški rageliai, vakarykščiai,
2 vienetai -
Migdolai, drožlės,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vanduo,
40 litrų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Brendis,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
30 gramų -
Migdolai,
30 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Sviesto skonio „Rama Maestro“,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiam sirupą: vandenį, cukrų ir brendį išmaišome ir kaitiname tol, kol ištirpsta cukrus.
Įdaras – su smulkintuvu sumaišome cukrų, migdolus ir druską iki vientisos masės. Tuomet sudedame sviesto skonio "Rama Maestro" ir vėl įjungiame smulkintuvą. Ir galiausiai įmaišome kiaušinį. Plakame viską tol, kol masė tampa kreminė.
Perpjauname prancūziškus ragelius išilgai. Vieną dalį aptepame kremine mase. Uždedame kitą prancūziško ragelio dalį ant viršaus. Tuomet gausiai aptepame sirupu ir apibarstome migdolais. Taip pat gausiai.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Migdolai turi gražiai paruduoti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Gintautas
2016-01-31 16:11
Manyciau kad saukstas cukraus ir saukstas brendzio tiokiam kiekiu vandens (40 litru ) yra per daug :-) :-) :-) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...