![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Prancūziški rageliai su migdolais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | prancūziški rageliai (vakarykščiai) | |
15 gramų | migdolai (drožlės) | |
Sirupui: | ||
40 litrų | vanduo | |
1 valgomasis šaukštas | cukrus | |
1 valgomasis šaukštas | brendis | |
Įdarui: | ||
30 gramų | cukrus | |
30 gramų | migdolai | |
1 žiupsnelis | druska | |
30 gramų | sviesto skonio „rama maestro“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Paruošiam sirupą: vandenį, cukrų ir brendį išmaišome ir kaitiname tol, kol ištirpsta cukrus.
2.
Įdaras – su smulkintuvu sumaišome cukrų, migdolus ir druską iki vientisos masės. Tuomet sudedame sviesto skonio "Rama Maestro" ir vėl įjungiame smulkintuvą. Ir galiausiai įmaišome kiaušinį. Plakame viską tol, kol masė tampa kreminė.
3.
Perpjauname prancūziškus ragelius išilgai. Vieną dalį aptepame kremine mase. Uždedame kitą prancūziško ragelio dalį ant viršaus. Tuomet gausiai aptepame sirupu ir apibarstome migdolais. Taip pat gausiai.
4.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Migdolai turi gražiai paruduoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriziniai keksiukai
-
Mini čeburekai
-
Obuoliai skarelėse
-
Šokoladinis pyragėlis per 3 minutes
-
Pyragėliai su vaisiais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Šokoladinė suflė
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
-
Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
-
Morkų keksiukai
-
Imbieriniai keksiukai
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Obuolinės kišenėlės
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Mikro keksiukai
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Mėsos ir sūrio pyragėliai
Prancūziški rageliai su migdolais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Prancūziški rageliai, vakarykščiai,
2 vienetai -
Migdolai, drožlės,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vanduo,
40 litrų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Brendis,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
30 gramų -
Migdolai,
30 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Sviesto skonio „Rama Maestro“,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiam sirupą: vandenį, cukrų ir brendį išmaišome ir kaitiname tol, kol ištirpsta cukrus.
Įdaras – su smulkintuvu sumaišome cukrų, migdolus ir druską iki vientisos masės. Tuomet sudedame sviesto skonio "Rama Maestro" ir vėl įjungiame smulkintuvą. Ir galiausiai įmaišome kiaušinį. Plakame viską tol, kol masė tampa kreminė.
Perpjauname prancūziškus ragelius išilgai. Vieną dalį aptepame kremine mase. Uždedame kitą prancūziško ragelio dalį ant viršaus. Tuomet gausiai aptepame sirupu ir apibarstome migdolais. Taip pat gausiai.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Migdolai turi gražiai paruduoti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Gintautas
2016-01-31 16:11
Manyciau kad saukstas cukraus ir saukstas brendzio tiokiam kiekiu vandens (40 litru ) yra per daug :-) :-) :-) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...