Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 1 val. palaikome šaltai.
Iš tešlos iškočiojame 3-4 mm storio lakštą ir jį supjaustome trikampiais.
Kremui baltymus suplakame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi iki standžių putų.
Kremu patepame tešlos trikampius ir suvyniojame nuo plataus krašto kampo link.
Kepame 170-200°C temperatūroje.
Rageliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | sviestas |
| 100 gramų | cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
| 300 gramų | kvietiniai miltai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
| 2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
| 1 stiklinė | cukraus pudra |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
-
Bananai tešloje
-
Pyragas aguonėlė
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Vištos spurgos
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Tiramisu gaminimas
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Varškės spurgos
-
Kapučininiai keksiukai
-
Nykštukų pyragaičiai
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Mikro keksiukai
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Tobulosios mielinės spurgos
Rageliai
Komentarai:
64202
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Cukraus pudra,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 1 val. palaikome šaltai.
Iš tešlos iškočiojame 3-4 mm storio lakštą ir jį supjaustome trikampiais.
Kremui baltymus suplakame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi iki standžių putų.
Kremu patepame tešlos trikampius ir suvyniojame nuo plataus krašto kampo link.
Kepame 170-200°C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (64202)
-
Alionka
2024-09-07 15:14
bjaurus kaip
-
Alionka
2024-09-07 15:14
kaip kaip iseis
-
Katauskas
2024-09-07 15:14
kudikis bjaurus tikrai Neskaniai
-
Milena
2024-09-07 15:14
kieti kaip
-
Lana
2024-09-07 15:14
kudikis
-
ReM
2024-09-07 15:14
bjauru
-
Milena
2024-09-07 15:14
sausas kaip kudikis bjaurus
-
Katauskas
2024-09-07 15:14
sausas kaip kudikis
-
Zuzowskis
2024-09-07 15:14
tiesiog tiesiog Fui sausas
-
Alionka
2024-09-07 15:14
kieti Neskaniai bjaurus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
