Obuoliai nuplaunami, išpjaunami sėklalizdžiai, nulupami.
4 tryniai ištrinami su 4 šaukštais cukraus iki baltumo, dedama po šaukštą iki standžių putų išplaktų baltymų ir po šaukštą miltų. Kiekvienas obuolys pamirkomas tešloje ir dedamas į verdantį aliejų. Gražiai paraudusios spurgos išimamos, pabarstomos cukraus pudra.

Obuolių spurgos be mielių
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
-
Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
-
Žagarėliai
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Pyragėliai su vaisiais
-
Varškiniai keksiukai
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Mėsos ir sūrio pyragėliai
-
Keksiukai su kakava
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Kiškio pyragaičiai
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Margi keksiukai
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Varškės spurgos
-
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
-
Žaismingi keksiukai
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
Obuolių spurgos be mielių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai nuplaunami, išpjaunami sėklalizdžiai, nulupami.
4 tryniai ištrinami su 4 šaukštais cukraus iki baltumo, dedama po šaukštą iki standžių putų išplaktų baltymų ir po šaukštą miltų. Kiekvienas obuolys pamirkomas tešloje ir dedamas į verdantį aliejų. Gražiai paraudusios spurgos išimamos, pabarstomos cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
-
liveta
2011-03-19 08:04
skanu labai bet gal tos druskos nereike? :-p
:super: :super: :super: :super: :super: %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...