Obuoliai nuplaunami, išpjaunami sėklalizdžiai, nulupami.
4 tryniai ištrinami su 4 šaukštais cukraus iki baltumo, dedama po šaukštą iki standžių putų išplaktų baltymų ir po šaukštą miltų. Kiekvienas obuolys pamirkomas tešloje ir dedamas į verdantį aliejų. Gražiai paraudusios spurgos išimamos, pabarstomos cukraus pudra.
Obuolių spurgos be mielių
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 10 vienetų | obuoliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
-
Krekeriai
-
Pyragaičiai su obuoliais
-
Morkų keksiukai
-
Pyragas aguonėlė
-
Šventiniai žaliukai
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Tartaletės su vaisiais
-
Cukinijų keksiukai
-
Obuolių pyragaičiai
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Šokoladinis pyragėlis per 3 minutes
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Varškės spurgos
-
Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
-
Trupiniuotis
-
Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
-
Margi keksiukai
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Spurgos iš varškės
Obuolių spurgos be mielių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai nuplaunami, išpjaunami sėklalizdžiai, nulupami.
4 tryniai ištrinami su 4 šaukštais cukraus iki baltumo, dedama po šaukštą iki standžių putų išplaktų baltymų ir po šaukštą miltų. Kiekvienas obuolys pamirkomas tešloje ir dedamas į verdantį aliejų. Gražiai paraudusios spurgos išimamos, pabarstomos cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
-
liveta
2011-03-19 08:04
skanu labai bet gal tos druskos nereike? :-p
:super: :super: :super: :super: :super: %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
