
Žagarėliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 stiklinės | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 pakelis | vanilinis cukrus |
šiek tiek | riebalai |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į grietinę įmuškite kiaušinį, du trynius ir gerai išplakite. Miltus persijokite, supilkite į dubenėlį ir į juos pilkite su kiaušiniais išplaktą grietinę, vanilinį cukrų ir minkykite tešlą. Paskui išmuškite kočėlu ir leiskite kiek pastovėti. Tada kočiokite plonus lakštus, pjaustykite norimo dydžio juostelėmis, vidurį įpjaukite ir išverskite. Virkite gerai įkaitintuose riebaluose, kai išverda išgriebkite iš riebalų, juos nuvarvinkite ir užberkite cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Keksiukai
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Citrinų pudingas
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Plikyti pyragaičiai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Varškiniai keksiukai
-
Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
-
Mini čeburekai
-
Sūrio keksiukai
-
Lengvai padaromi purūs žagarėliai
-
Mascarponės keksiukai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Kalėdine spurga
Žagarėliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis - Riebalai
-
Grietinė,
1 stiklinė - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į grietinę įmuškite kiaušinį, du trynius ir gerai išplakite. Miltus persijokite, supilkite į dubenėlį ir į juos pilkite su kiaušiniais išplaktą grietinę, vanilinį cukrų ir minkykite tešlą. Paskui išmuškite kočėlu ir leiskite kiek pastovėti. Tada kočiokite plonus lakštus, pjaustykite norimo dydžio juostelėmis, vidurį įpjaukite ir išverskite. Virkite gerai įkaitintuose riebaluose, kai išverda išgriebkite iš riebalų, juos nuvarvinkite ir užberkite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
-
alytus
2015-02-07 08:31
Neskanūs
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...