Imbieriniai keksiukai
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 200 gramų | miltai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | malto imbiero |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | prieskoniai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 300 gramų | cukrus |
| 250 mililitrų | kefyras |
| 125 gramai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C laipsnių. Į specialų keksų kepimo indą įklokite popierinius keksiukų indelius.
2.
Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius. Kitame inde išplakite kiaušinius su cukrumi, kartu sumaišykite kefyrą ir ištirpdytą sviestą. Supilkite skystą turinį į miltų mišinį, atsargiai išmaišykite, kad neliktų gumulų.
3.
Dideliu šaukštu krėskite tešlą į indelius, paskirstykite ją po lygiai ir kepkite apie 18–20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Papajaus pyragėliai
-
Tartaletės su vaisiais
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Pyragėlis su uogomis
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Varškės spurgos
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Meduoliukai
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Paplotėliai su bananais
-
Sūrio pyragėliai
-
Žaismingi keksiukai
-
Keksiukai su persikais
-
Spurgos
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Morengai su šokoladu
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Pyragas aguonėlė
-
Kapučininiai keksiukai
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
Imbieriniai keksiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Maltas imbieras,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Prieskoniai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
300 gramų -
Kefyras,
250 mililitrų -
Sviestas,
125 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C laipsnių. Į specialų keksų kepimo indą įklokite popierinius keksiukų indelius.
Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius. Kitame inde išplakite kiaušinius su cukrumi, kartu sumaišykite kefyrą ir ištirpdytą sviestą. Supilkite skystą turinį į miltų mišinį, atsargiai išmaišykite, kad neliktų gumulų.
Dideliu šaukštu krėskite tešlą į indelius, paskirstykite ją po lygiai ir kepkite apie 18–20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
