Sumaišome miltus su kepimo milteliais ir druska. Sviestą sumaišome su aliejumi ir pienu. Šį mišinį pamažu pilame į miltų mišinį ir pradedame minkyti tešlą. Minkome, kol gauname vientisą masę. Ją iškočiojame 1 cm storio ir apibarstome tarkuotu sūriu. Vyniojame pradedant nuo krašto, kad sūris priliptų prie tešlos, tada vėl išvyniojame, supjaustome ir susukame.
Kepame 30-40 minučių 180 ° C temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.
Lazdelės su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | sūris |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
4 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trupiniuotis
- Žaliosios arbatos keksiukai
- Sūrio pyragėliai
- Zefyrai
- Sūrio pyragėliai
- Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
- Paprastas skanių spurgų receptas
- Obuolių spurgos be mielių
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
- Paprastas obuolių pyragas
- Žaismingi keksiukai
- Kriziniai keksiukai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
- Pyragaičiai su obuoliais
- Raugintų kopūstų bandelės
- Varškės spurgos
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
- Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
Lazdelės su sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Sūris,
250 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kepimo milteliai,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome miltus su kepimo milteliais ir druska. Sviestą sumaišome su aliejumi ir pienu. Šį mišinį pamažu pilame į miltų mišinį ir pradedame minkyti tešlą. Minkome, kol gauname vientisą masę. Ją iškočiojame 1 cm storio ir apibarstome tarkuotu sūriu. Vyniojame pradedant nuo krašto, kad sūris priliptų prie tešlos, tada vėl išvyniojame, supjaustome ir susukame.
Kepame 30-40 minučių 180 ° C temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...