Į dubenėlį suberkite miltus, mieles, cukrų, pieną ir aliejų. Tešlą išminkykite.
Palikite tešlą bent 1 valandai, kad pakiltų.
Po to tešlą iškočiokite. Tešlą iškočiokite labai plonai (2-3 mm storio ar dar ploniau).
Tešlą įpjaukite kaip parodyta nuotraukoje ir uždėkite sūrio gabaliuką. Lydytų sūrelių yra pirkti visose didžiosiose parduotuvėse.
Susukite.
Kepkite apie 25 minutes 200 laipsnių orkaitėje.

Sūrio pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | mielės (sausos) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
300 gramų | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
10 vienetų | sūris (lydytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių gėrimas
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Vafliai su bananais
-
Obuoliai su varške
-
Šokoladinė suflė
-
Kepti obuoliai
-
Kriaušių desertas
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Spurgos pavakariams
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Kriaušių desertai
-
Karštas šokoladas
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Baltijos pyragėliai
-
Bananų sufle
-
Kalėdiniai grybukai
Sūrio pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
200 gramų -
Mielės, sausos,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, lydytas,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenėlį suberkite miltus, mieles, cukrų, pieną ir aliejų. Tešlą išminkykite.
Palikite tešlą bent 1 valandai, kad pakiltų.
Po to tešlą iškočiokite. Tešlą iškočiokite labai plonai (2-3 mm storio ar dar ploniau).
Tešlą įpjaukite kaip parodyta nuotraukoje ir uždėkite sūrio gabaliuką. Lydytų sūrelių yra pirkti visose didžiosiose parduotuvėse.
Susukite.
Kepkite apie 25 minutes 200 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...