Kriaušes nulupame, perpjauname pusiau ir išimame jų sėklalizdžius.
Kriaušių puseles dedame ant kepimo skardos ir gausiai apibarstome sūriu.
Kepame apie 6 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas kriaušes apšlakstome pašildytu medumi.
Dedame kriaušes į lėkštę ir apibarstome cukraus pudra.
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kriaušės |
30 gramų | sūris (ožkos pieno) |
4 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrinų pudingas
- Šokoladinė suflė
- Kalėdiniai grybukai
- Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
- Bananinis desertas
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Aronijų pudingas
- Varškės spurgos
- Spurgytės su kremu
- Obuolių vyniotinis
- Bruknėmis įdarytos kriaušės
- Šokoladinis fondiu
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Kriaušės tešloje
- Spurgos iš varškės
- Vafliai su bananais
- "Apsnigtos avietės"
- Vaisiųi ir varškės spurgos
- Aguoninės formelės
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Sūris, ožkos pieno,
30 gramų -
Medus,
4 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupame, perpjauname pusiau ir išimame jų sėklalizdžius.
Kriaušių puseles dedame ant kepimo skardos ir gausiai apibarstome sūriu.
Kepame apie 6 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas kriaušes apšlakstome pašildytu medumi.
Dedame kriaušes į lėkštę ir apibarstome cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...