Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kriaušių desertas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kriaušės |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
200 mililitrų | vanduo |
50 gramų | juodojo šokolado |
20 gramų | sviestas |
100 gramų | ledai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Konjako desertas
-
Pudingas
-
Kepti obuoliai
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Keptas bananas
-
"Apsnigtos avietės"
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Spurgytės su kremu
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Obuoliai su varške
-
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Bananai tešloje
-
Ryžių desertas
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Karštas šokoladas
-
Imbieriniai blyneliai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Virtų kriaušių desertas
Kriaušių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
200 mililitrų -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ledai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...