Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.
Kriaušių desertas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kriaušės |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
| 200 mililitrų | vanduo |
| 50 gramų | juodojo šokolado |
| 20 gramų | sviestas |
| 100 gramų | ledai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Spurgos pavakariams
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Ridikėlių traškučiai
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Obuoliai su varške
-
Konjako desertas
-
Varškės spurgos
-
Obuoliai su varške
-
Karštas bananų desertas
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Bananai tešloje
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Baltijos pyragėliai
-
Šokoladiniai fondantai
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
Kriaušių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
200 mililitrų -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ledai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
