Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.

Kriaušių desertas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kriaušės |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
200 mililitrų | vanduo |
50 gramų | juodojo šokolado |
20 gramų | sviestas |
100 gramų | ledai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinų desertas
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Kriaušių desertas
-
Daniški pyragaičiai
-
Kriaušių desertai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Kalėdiniai grybukai
-
Imbieriniai blyneliai
-
Bananai tešloje
-
Šokoladinė suflė
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Varškės spurgos
-
Spurgos iš varškės
-
Bananų desertas
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Vafliai su bananais
-
Creme brulee
Kriaušių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
200 mililitrų -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ledai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...