Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.

Kriaušių desertas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kriaušės |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
200 mililitrų | vanduo |
50 gramų | juodojo šokolado |
20 gramų | sviestas |
100 gramų | ledai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltijos pyragėliai
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Šokoladinė suflė
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Bananų sufle
-
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Kriaušės tešloje
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Kriaušės su riešutais
-
Keptas bananas
-
Vasaros varškės spurgos
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
Kriaušių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
200 mililitrų -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ledai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...