Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | miltai |
| 250 mililitrų | vanduo (verdantis) |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| šiek tiek | vyšnios ( be kauliukų) |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Viename dubenėlyje sumaišome visus sausus produktus (miltai, druska, kepimo milteliai).
2.
Pilame į stiklinę aliejų, verdantį vandenį, greitai išmaišome ir supilame į miltus.
3.
Užminkoma tešlą. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama vyšnių be kauliukų ir cukraus (1/3-1/2 šaukštelio). Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi.
4.
Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, virtiniai pakils į paviršių ir virti 1 - 2 min. Prieš patiekiant uždedame sviesto.
Skanaus! :)
Skanaus! :)
5.
Iš nurodyto produktų kiekio gaunasi maždaug 35-37 virtiniai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliai su varške
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Bananinis desertas
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Ryžių desertas
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Konjako desertas
-
Imbieriniai blyneliai
-
Šokoladinė suflė
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Mielinės spurgos
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Citrinų pudingas
-
Bananų desertas
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Obuolių vyniotinis
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
300 gramų -
Vanduo, verdantis,
250 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Vyšnios, be kauliukų
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viename dubenėlyje sumaišome visus sausus produktus (miltai, druska, kepimo milteliai).
Pilame į stiklinę aliejų, verdantį vandenį, greitai išmaišome ir supilame į miltus.
Užminkoma tešlą. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama vyšnių be kauliukų ir cukraus (1/3-1/2 šaukštelio). Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi.
Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, virtiniai pakils į paviršių ir virti 1 - 2 min. Prieš patiekiant uždedame sviesto.
Skanaus! :)Iš nurodyto produktų kiekio gaunasi maždaug 35-37 virtiniai.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Giedrė
2018-07-14 13:54
Tobulai gera tešla!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
